Zijdezacht haar dankzij Dual Technology


Zijdezacht haar - CL+Satin+Oil++Group+def++A4

Voor mijn haar heb ik veschillende producten uitgeprobeerd om het handelbaar te krijgen. Vaak is mijn haar droog en vol met klitten. Ik kreeg in mijn mailbox een leuk persbericht over de nieuwe Keune Care Line Satin Oil. Deze moet het haar van binnen en buiten verzorgen en hierdoor krijg je zijdezacht haar en mooi glanzend haar zult krijgen. Hier ben ik zeer benieuwd naar. Wat is het precies en hoe werkt het? Kijk snel verder!


Keune+model+Satin+Oil

Keune Care Line Satin Oil is een nieuwe generatie haarolie voor zijdezacht en glanzend haar. De olie heeft een innovatieve Dual Technology en deze verzorgt het haar van binnen en buiten voor een langdurig resultaat. Het bevat een mix van essentiële mineralen en een oliemengsel van yangu, monoi, zoete amandel, papayazaad en maracuja. Het rijke oliemengsel heeft de eigenschap diep in het haar door te dringen. Hierdoor krijgt je haar een prachtige glans.

Verzorging
De Monoi- en papayazaadolie dringen diep door in de kern van het haar. Deze fijne oliën repareren droog en beschadigd haar. Zeer geschikt voor mijn haar dus 🙂 .
De zoete amandelolie verzorgt de lagen net onder de schubbenlaag van het haar.

Zachtheid
De Yangu olie zorgt ervoor dat je zijdezacht haar krijgt, maar ook dat je haar glad is en het beschermt ook de haarschacht. De olie bevat van nature aanwezige antioxidanten, Omega 6 en 9 vetzuren en UV beschermende eigenschappen.

Glans
De Maracuja olie, deze is ook wel bekend als passiebloemolie, is rijk aan Omega 6 en beschermt en verzacht de buitenkant van het haar. Het haar krijgt een prachtige glans. Iets wat mijn haar sowieso wel goed kan gebruiken 🙂 .

Gezond haar
De essentiële mineralen voeden het haar en de hoofdhuid en reguleren de vochtbalans. Hierdoor krijg je gezond haar en blijft je haar gezond.

De Keune Care Line Satin Oil range bevat vier producten:

Keune Care Line Satin Oil: Shampoo (250 ml, € 18,30) & Conditioner (200 ml, € 18,95)


21172+CL+Satin+Oil++Shampoo+250ml

21171+CL+Satin+Oil++Conditioner+200ml

De shampoo en de conditioner maken dof en droog haar gezond, fris en glanzend. Dit gebeurt dankzij de essentiële mineralen, pro-vitamine B5 en de oliënmix van maracuja, zoete amandel, monoi en yangu.

Keune Satin Oil Treatment voor fijn tot normaal haar (95 ml, € 19,45)


21184+CL+Satin+Oil++Treatment++-Fine+Hair+95ml

De oil treatment voor fijn haar ontwart, verzorgt en geeft fijn en normaal haar een prachtige glans.

Keune Satin Oil Treatment voor dik haar (95 ml, € 19,45)


21183+CL+Satin+Oil++Treatment++-Coarse+Hair+95ml (1)

Deze oil treatment voor dik haar maakt zelfs het meest stugge, dikke haar weer zijdezacht en glanzend.

De Keune Care Line Satin Oil Treatments hebben ook nog eens meerdere gebruiksmogelijkheden:

Superglans behandeling:
Wil je graag een superglans hebben, dan kan je een paar druppels van de oil treatment door de Care Line Satin Oil Conditioner mengen. Daarna zal je het 5 tot 10 minuten in moeten laten trekken en daarna goed uitspoelen.

Styling finishing:
Om gespleten haarpunten te voorkomen en het haar mooi glanzend te maken, kan je iedere dag een paar druppels van de oil treatment door het haar verdelen voor het stylen.

Overnight leave-in:
Masseer lichtjes de oil treatment in op handdroog haar. Je laat het dan in je haar zitten en ‘s nachts laat je het inwerken. De volgende morgen spoel je het weer goed uit en was je je haar met de Care Line Satin Oil Shampoo.

Pre-conditioner:
Gebruik de oil treatment op handdoekdroog haar. Laat het dan 5 tot 10 minuten inwerken. Was je haar daarna grondig met de Care Line Satin Oil Shampoo.

Hittebescherming:
Gebruik een paar druppels op droog of handdoekdroog haar, dit beschermt het haar tegen hitte van föhn of stijltang.

Hieronder heb ik een handig “How to” filmpje geplaatst.
http://www.youtube.com/watch?v=mzREna0bBpc

De Keune Care Line Satin Oil is nu verkrijgbaar bij de salon bij jouw in de buurt waar ze Keune producten verkopen. Meer informatie over deze lijn en verkooppunten kan je vinden op Keune.nl.

Ben jij bekend met Keune producten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: