Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

Inmiddels heb ik mijn iPhone 4s alweer 4 jaar. Hij doet het verder nog best prima. Wordt wel wat langzamer en batterij is iets minder aan het worden. Maar ik gebruik hem echt dagelijks en daarom wil ik ook dat hij goed beschermd wordt. Van GSMPunt.nl mocht ik drie telefoonhoesjes reviewen. Super leuk! Vandaag een uitgebreid artikel hierover.

GSMPunt.nl is een uitgebreide webshop waar je vele verschillende soorten hoesjes en andere accessoires kunt krijgen voor jouw smartphone. Je kan hier terecht voor bijvoorbeeld Samsung Galaxy S6 hoesjes of juist Apple iPhone 6 hoesjes. Veel is mogelijk!


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

De eerste die ik uitgekozen heb, is een telefoonhoesje in wallet case vorm, in de kleuren roze en wit en met een mooie bloemetjes en bijtjes print erop. Super vrolijk! Ik word gelijk blij als ik dit hoesje zie.

Aan de voorkant zit een sluiting met een magneetje zodat je het hoesje goed vast kan maken.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

Als je hem open doet, zie je aan de linkerkant een aantal vakjes waar je bijvoorbeeld geld of pasjes in kunt doen. En aan de rechterkant zie je een gedeelte waar je de telefoon in kan plaatsen. Aan de zijkant, boven- en onderkant zijn er gedeeltes open, zodat je bij de knoppen kunt en zodat je kabels in je telefoon kwijt kunt. Het gedeelte waar je telefoon in moet, zit voor de helft vast aan de achterkant. Dit is zodat je je telefoon ook op de zijkant kunt plaatsen, handig als je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

De achterkant heeft ook de print en is er een gedeelte open voor de camera. Handig, want dan hoef je je telefoon er niet iedere keer eruit te halen.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

De telefoon gaat er gemakkelijk in en zit ook gelijk goed vast. Ik laat vaak mijn telefoon vallen (van de bank af etc. haha) en ik merk dat mijn telefoon goed beschermd blijft. De telefoon schiet niet uit het hoesje en blijft gewoon goed op zijn plaats zitten. Na een week elke dag goed gebruik te hebben van dit hoesje, merk ik wel dat er hier en daar kleine slijtages zitten aan het hoesje, maar ik gebruik mijn telefoon dat ook echt vaak. Ik ben echt super blij met dit hoesje 🙂 ! Dit hoesje kost 14,95 Euro.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

Ook heeft GSMPunt.nl chiquere telefoonhoesjes, zoals bijvoorbeeld de Valenta hoesjes. Bovenstaande is een bruin hoesje van echt en sterk leer en krijgt hierdoor een wat luxere uitstraling.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

Dit hoesje heeft ook aan de linkerkant een aantal vakjes voor eventuele pasjes, geld en ander papierwerk. En aan de rechterkant een gedeelte voor de telefoon. Ook hier zijn weer gedeeltes open zodat je bij de knoppen kunt en de kabels in je telefoon kunt doen. Net als bij het eerste hoesje zit dit gedeelte ook voor de helft vast, zodat je hem op de zijkant neer kan zetten.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

De sluiting met magneet zit niet aan de voorkant zoals bij het eerste hoesje, maar aan de achterkant. Ook zie je dat de achterkant een opening heeft voor de camera.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

De telefoon past goed in dit hoesje. Zit erg stevig en valt er niet zomaar uit. Het enige wat ik niet zo fijn vind aan dit hoesje, is de geur. Er zit namelijk hier een apart leer geurtje aan. Na een tijdje is het gelukkig wel iets minder. Verder ben ik echt tevreden met dit hoesje. Dit hoesje kost 29,95 Euro.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

En als laatste heb ik gekozen voor een iets ander hoesje. Namelijk een roze hoesje (hoe kan het ook anders haha), waar je je telefoon in kunt schuiven.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

Aan de andere kant zit een lipje, zodat je ook gemakkelijk je telefoon eruit kan halen.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

De telefoon gaat er gemakkelijk in en ook weer gemakkelijk eruit. Maar als je hem laat vallen, blijft je telefoon toch goed zitten en beschermd het hoesje je telefoon echt goed.


Telefoonhoesjes van GSMPunt.nl

Dit is weer een totaal ander hoesje, maar ook hier ben ik echt tevreden mee. Het hoesje ziet er echt super mooi uit en beschermd mijn telefoon zeer goed. Dit hoesje kost 16,95 Euro.

Ben je nog op zoek naar een nieuw hoesje, neem dan eens een kijkje op GSMPunt.nl.

Ken jij GSMPunt al en wat vind jij van bovenstaande telefoonhoesjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: