IKEA schoenenkast


IKEA schoenenkast

Afgelopen weekend hebben wij een druk weekend gehad. We hebben namelijk onze bijhok helemaal omgetoverd tot een kantoor waar mijn man en ik kunnen werken. In onze bijhok hadden we hier eerst een schoenenrek staan en een kapstok hangen, alleen deze wilden we hier graag weg hebben. We zijn toen naar de IKEA gegaan om een nieuwe schoenenkast te kopen en vandaag laat ik deze aan jullie zien.

Het is de schoenenkast BISSA geworden met 3 vakken en in het wit. In elke vak zit een extra plankje zodat je twee lagen kan hebben met schoenen. De schoenenkast hebben we nu op onze overloop staan in plaats van in onze bijhok.


IKEA schoenenkast

Zo heb ik bijvoorbeel in een vak al mijn enkellaarsjes en zomerschoenen zitten. En aan de achterkant ook nog mijn sportschoenen.


IKEA schoenenkast

In een andere vak de nette schoenen van mijn man en ook nog mijn All Star schoenen. En in de laatste vak hebben we nog een aantal wandelschoenen en slippers staan.

We hebben vooral hierin de schoenen staan die we bijna niet gebruiken. De schoenen die we juist vaak aan hebben, hebben we bij onze voordeur staan, zoals bijvoorbeeld mijn Ted&Muffy laarzen. Zo kan de rest van de schoenen mooi opgeborgen worden in de schoenenkast.

Ik vind het een mooie schoenenkast, lekker strak en wit en alles is netjes opgeruimd. Geen open schoenenrek meer, ik vind dit een stuk beter!

De BISSA schoenenkast kost 34,95 Euro. Je hebt ook nog een kleinere versie met twee vakken.

Gebruik jij ook een schoenenkast thuis of juist een schoenenrek of iets anders?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

14 thoughts on “IKEA schoenenkast

  • Haha herkenbaar, Link gaat ook wel eens spelen bij onze schoenen en die liggen dan ook overal en nergens, soms neemt ie nog wel eens een schoen te grazen haha.

 1. Wat een mooie en handige schoenenkast, leuk prijsje ook!
  Zoiets zou ik graag willen maar ik heb een enorme schoenencollectie. Dan zou het erg duur worden. Nu heb ik mijn schoenen gewoon in een bepaalde kamer, zo veel mogelijk in dozen :).

  • Ja hoor, zelfs mijn Ted&Muffy laarzen passen erin. Je kan ook de plank die erin zit eruit halen of verplaatsen, zodat je meer ruimte hebt. Maar laarsjes passen er zeker in.

 2. Vorige week waren wij nog bij de Ikea. Ik heb iets voor de ramen,gekocht, spotgoedkope (€4 per stuk) jaloezieën.
  Ikea is qua opbergen echt de beste, zo een schoenenkast is ideaal.
  Ik heb nu een soort stelling waar ik mijn schoenen op zet, ook heel handig. Enig klein nadeel, ze staan in het zicht. Maar ook weer niet vervelend als er mooie schoenen op staan 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Wet ‘N Wild lipstick- Sunset PeachMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge