IKEA schoenenkast


IKEA schoenenkast

Afgelopen weekend hebben wij een druk weekend gehad. We hebben namelijk onze bijhok helemaal omgetoverd tot een kantoor waar mijn man en ik kunnen werken. In onze bijhok hadden we hier eerst een schoenenrek staan en een kapstok hangen, alleen deze wilden we hier graag weg hebben. We zijn toen naar de IKEA gegaan om een nieuwe schoenenkast te kopen en vandaag laat ik deze aan jullie zien.

Het is de schoenenkast BISSA geworden met 3 vakken en in het wit. In elke vak zit een extra plankje zodat je twee lagen kan hebben met schoenen. De schoenenkast hebben we nu op onze overloop staan in plaats van in onze bijhok.


IKEA schoenenkast

Zo heb ik bijvoorbeel in een vak al mijn enkellaarsjes en zomerschoenen zitten. En aan de achterkant ook nog mijn sportschoenen.


IKEA schoenenkast

In een andere vak de nette schoenen van mijn man en ook nog mijn All Star schoenen. En in de laatste vak hebben we nog een aantal wandelschoenen en slippers staan.

We hebben vooral hierin de schoenen staan die we bijna niet gebruiken. De schoenen die we juist vaak aan hebben, hebben we bij onze voordeur staan, zoals bijvoorbeeld mijn Ted&Muffy laarzen. Zo kan de rest van de schoenen mooi opgeborgen worden in de schoenenkast.

Ik vind het een mooie schoenenkast, lekker strak en wit en alles is netjes opgeruimd. Geen open schoenenrek meer, ik vind dit een stuk beter!

De BISSA schoenenkast kost 34,95 Euro. Je hebt ook nog een kleinere versie met twee vakken.

Gebruik jij ook een schoenenkast thuis of juist een schoenenrek of iets anders?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: