Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer

Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer - Thomas keurt muursticker goed

In de babykamer is het ontzettend wit. Witte muren, witte meubels en een wit plafond. We hebben hier en daar blauw als accentkleur, zoals de gordijnen en dekentjes. Nu wilden we graag de muren mooier en minder wit maken door middel van een muursticker of fotobehang. Via de webshop PIXERS mocht ik een item voor aan de muur uitzoeken en ik zag een super schattige uiltjes muursticker. Ik ben dol op uiltjes! Vandaag laat ik de muursticker aan jullie zien.


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer-witte muren

Aan één kant van de babykamer hebben we een kast staan en daarnaast een schommelstoel. Je ziet dat het behoorlijk wit is hierboven. Alleen de gordijnen zijn blauw. Het leek mij ontzettend leuk om hier op de muur iets te gaan plakken.


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer-de muursticker

In de webshop PIXERS kan je uit verschillende items kiezen voor aan de muur. Zoals bijvoorbeeld fotobehang, posters en canvassen of juist muurstickers. Je kan ook kiezen uit verschillende categorieën, thema’s en bestemmingen. En daarnaast kan je ook nog eens zelf een foto uploaden als je die wilt gebruiken. Ik zelf wilde graag iets schattigs voor de babykamer en ik ben echt dol op uiltjes. Ik zocht dus gelijk naar een uiltjes fotobehang of muursticker en kwam echt zeer mooie fotobehang items en muurstickers tegen. Mijn man en ik kozen voor bovenstaande prachtige muursticker. Wat zeer handig is, dat je zelf ook de afmetingen kan opgeven, top! We hebben dan ook eerst opgemeten hoe breed en hoog de muursticker mag zijn en deze afmetingen opgegeven bij de bestelling.


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer - stickers

Naast de muursticker zat in het pakket ook nog extra stickers, hoe cute?!


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer-plakken

We hebben de muursticker met het takje net iets achter de kast geplakt (de kast even een beetje opzij geschoven zodat we het makkelijk konden plakken). Zo lijkt het net alsof de tak achter de kast vandaan komt en dat het niet een los en zwevende sticker is. Het plakken zelf gaat best gemakkelijk, wel voorzichtig doen natuurlijk. Maar er zit ook een handige gebruiksaanwijzing bij en een roller waarmee je de sticker goed vast kan plakken.


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer

En hierboven zie je het resultaat. Ik vind het echt super schattig eruit zien! Drie uiltjes, mijn man, ik en Thomas hihi! Ik ben zeer blij met de muursticker. De muur is niet zo wit meer en daarnaast ziet het er echt gewoon zeer mooi uit. Ook Thomas vind het super mooi!


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer - Close up

Hierboven nog een close up van de sticker. Cute he?!

Wat vind jij van onze nieuwe aanwinst? En ken jij de webshop PIXERS al?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: