Mijn nieuwe iPhone 7

Mijn nieuwe iPhone 7

Begin februari mocht ik mijn abonnement bij T-Mobile verlengen en dus ook een nieuwe telefoon uitkiezen. Ik had een iPhone 6, maar wilde dolgraag de iPhone 7 hebben. Met het verlengen van mijn abonnement, kon ik de iPhone 7 uitkiezen. Super tof! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe iPhone 7 zien.

De iPhone 7 is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals Jet Black, Black, Silver, Gold en Rose Gold. Ik heb zelf gekozen voor de gouden versie. De voorkant is wel gewoon wit. Mijn iPhone 6 had ik ook in dezelfde kleur. Je kan kiezen uit deze verschillende opslagruimtes: 32, 128 of 256 GB. Ik heb zelf gekozen voor de 32 GB, dit is voor mij meer dan genoeg.


Mijn nieuwe iPhone 7 - Zijkant

Net zoals bij de iPhone 6 zit de uit- en aanknop aan de zijkant.


Mijn nieuwe iPhone 7 - Zijkant

En aan de andere kant zitten de geluids- en volumeknoppen. Dit is ook precies hetzelfde als bij de iPhone 6.


Mijn nieuwe iPhone 7 - grootte

Het formaat is ook hetzelfde als de iPhone 6, (4,7 inch touchscreen) wat ik zelf helemaal prima vind. De telefoon ligt goed in de hand. Ik vind zelf de Plus versie toch te groot voor mij, dus de normale versie is helemaal prima.


Mijn nieuwe iPhone 7 - Onderkant

Wat wel anders is dan de iPhone 6, is de homeknop. Bij de iPhone 6 druk je echt het ronde gedeelte in. Maar bij de iPhone 7 voelt dit heel anders, alsof je een groot gedeelte van de onderkant echt indrukt zodra je op het ronde gedeelte drukt. Je kan ook zelf helemaal instellen hoe hard dit gedeelte ingedrukt kan worden. Er zijn in totaal drie standen, ik heb gekozen voor de middelste stand. Dit is voor mij prima, niet te zacht en niet te hard. Het is lastig om uit te leggen, je moet het echt zelf voelen.

Ook heeft de iPhone 7 een 3D Touch functie in het scherm. Er zijn in totaal drie verschillende drukniveaus. De normale “geen druk” is het gewone aanraken van je scherm zoals je het altijd eigenlijk doet. Daarnaast zijn er nog twee andere drukniveaus, namelijk licht en hard drukken. Dit heet ook wel Peek en Pop. Er zijn verschillende manieren waarmee je dit kan gebruiken. Zoals bijvoorbeeld in de mail app, kan je een mailtje in een preview laten weergeven door het scherm lichtjes ingedrukt te houden en als je iets harder drukt, dan krijg je het mailtje volledig te zien. Super handig dus! Maar er zijn veel meer acties die je kan uitvoeren met de 3D Touch functie.


Mijn nieuwe iPhone 7 - Achterkant

De achterkant heeft echt een prachtige gouden kleur, ik vind dit super mooi eruit zien!


Mijn nieuwe iPhone 7 - Camera

De iPhone 7 heeft in totaal twee camera’s. Eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant. De achterkant heeft een 12 megapixelcamera met Quad LED-flitser en de voorkant heeft een 7-megapixelcamera. Je kan hiermee zeer goede foto’s maken!


Mijn nieuwe iPhone 7 - oordopjes en oplader

Ook bij deze iPhone zitten weer oordopjes en ook een oplader bij. Helemaal top dus!

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe iPhone 7. Vooral de homeknop, 3D Touch functie en de betere camera vind ik helemaal geweldig! Ik betaal zelf iets meer dan voorheen aan abonnementskosten, dit heeft te maken met het aflossen van de telefoon, maar ook de type abonnement.

Wat voor telefoon heb jij? En als je een nieuwe telefoon mocht uitkiezen, welke zou jij dan willen nemen?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Mijn nieuwe iPhone 7
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: