Mijn leven in foto’s #53 – Nieuwe iPhone 7, nieuwe H&M kleding en Editie Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Het is alweer een tijdje geleden dat ik liet zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Vandaag is het dan eindelijk weer zover, mijn leven in foto’s! Ik heb een nieuwe iPhone 7, nieuwe H&M kleding en mijn man werd geïnterviewd bij Editie Leerdam. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #53 - Petjes

Mijn leven in foto's #53 - Petjes

Mijn man had een tijdje geleden een aantal petjes gekocht bij de Action en bij Ali Express. Zoals jullie misschien wel weten zijn we echte Peaky Blinders fans. Zulke petjes vinden we echt geweldig, ook ik moest hem even opzetten haha. Voor Thomas hadden we ook een klein petje gekocht bij Style me Bretty in Leerdam. In de winkel werden mijn man en ik ook nog eens herkend 🙂 van mijn blog en natuurlijk mijn man als fotograaf hihi. Zo leuk! Het petje staat Thomas ook echt super mooi. Zo vader, zo zoon hihi. We hebben nog een fotoshoot gedaan met Thomas en had hij het petje op. Deze foto hebben we laten afdrukken voor de oma’s en opa’s die er zeer blij mee zijn 😀 . De foto zelf ga ik niet delen op mijn blog vanwege de privacy van mijn zoon 🙂 .


Mijn leven in foto's #53 - Chocolade

Mijn leven in foto's #53 - Chocolade

Every girl needs chocolate 🙂 ! Heerlijk! En ja de paaseitjes lagen al weer erg vroeg in de winkel. Mijn man had beide meegenomen voor mij, lief!!


Mijn leven in foto's #53 - Bullet Journal

Nieuw jaar, nieuwe Bullet Journal. Er zal hier ook snel weer een nieuw artikel van online komen. Wat heb ik allemaal meegenomen uit mijn vorige Bullet Journal, wat is nieuw en hoe ziet alles eruit?


Mijn leven in foto's #53 - Editie Leerdam

Elke maand is er in Stadspodium Go Leerdam Editie Leerdam, een Leerdamse Talkshow, met verschillende gasten welke de actuele thema’s die relatie met Leerdam en directe omgeving hebben, toelichten. Daarnaast wordt er ook teruggekeken naar het plaatselijk nieuws van afgelopen maand. Mijn man heeft in Stadspodium Go een expositie (Urban Sightseeing, van abstract tot vergaan) en hij werd tijdens deze Editie Leerdam geïnterviewd. Super gaaf om te zien en ook de reacties van verschillende mensen te horen over zijn fotografie. Iedereen vond het echt mooi 😀 .


Mijn leven in foto's #53 - DM

Zoals jullie misschien ook wel weten, is mijn haar best droog en zeer pluizig. S. had voor mij uit Duitsland bij de DM verschillende producten meegenomen om eens uit te proberen. Echt super lief!
Eerste indruk, echt top! Ik ben zeer benieuwd naar de verschillende producten. Natuurlijk komen er hier ook weer reviews van online.


Mijn leven in foto's #53 - iPhone 7

Ik mocht begin februari mijn abonnement van T-Mobile verlengen en ik mocht daarbij een nieuw toestel uitkiezen. Yeahhh, ik heb gekozen voor de iPhone 7. Zeeeeer blij mee! Ook hier komt er nog een apart artikel van online.


Mijn leven in foto's #53 - Leesvoer

Even nieuw leesvoer gekocht 🙂 .


Mijn leven in foto's #53 - haard

We gingen ook nog even bij mijn broer en schoonzus op visite, zij hebben een nieuw huisje gekocht en mijn schoonzus was jarig. En zoiets als hierboven op de foto zou ik ook graag willen hebben. Super mooi en wat een hitte komt eraf zeg, heerlijk!


Mijn leven in foto's #53 - H&M Kleding

Voor mijn zwangerschap was ik 62kg. Aan het einde van mijn zwangerschap was ik 70kg en nu Thomas alweer 2 maandjes oud is, ben ik in totaal 12kg kwijtgeraakt. Ik weeg nu 58 kilo ???. Tijd dus voor nieuwe kleding, deze gekocht bij H&M ??. Ik heb nog een setje, maar die had ik op dat moment aan. Ik laat snel alle outfits op mijn blog zien. Ik ben zeer blij dat ik zoveel kilo kwijt ben hihi.


Mijn leven in foto's #53 - Thomas

Met Thomasje gaat het ook zeer goed. Hij lacht steeds meer, maakt meer geluidjes en grijpt ook steeds meer dingen naar dingen en houdt dan ook echt vast. Afgelopen week had hij zijn eerste inentingen, aawww gossie. Zo zielig is dat. Hij kreeg er ook koorts van. Maar gelukkig was dit weer snel voorbij.


Mijn leven in foto's #53 - Pixers muursticker

Pakettijd! Ik ontving van Pixers een muursticker voor op de babykamer. Hier komt natuurlijk nog een artikel van online 🙂 .


Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto's #53 - Natuurtuin Leerdam

Gisteren was het zo heerlijk weer, dat ik even met Thomas ben gaan wandelen in de Natuurtuin in Leerdam. Wat een prachtig gebied is het toch 🙂 . Thomas vond het ook leuk, heerlijk geluisterd naar de vogeltjes en om zich heen gekeken. En natuurlijk veel geslapen door het hobbelen haha.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: