Marble nail art met etos lakjes

Marble nail art vind ik echt een leuke nail art. Vandaag heb ik weer een marble nail art gedaan met twee etos nagellakjes.

Ik heb al eens eerder een marble nail art gedaan, hier heb ik ook een artikel over geschreven. Deze kan je hier vinden: Marble nail art. Tevens kan je hier ook een tutorial vinden over hoe je marble nail art doet.


Etos long lasting

De Etos lakjes die ik vandaag heb gebruikt voor de Marble nail art zijn:
– Roze, Long lasting (128)
– Groen, Long lasting (123)

De Long Lasting nagellakjes van Etos zijn echt zeer geschikt voor Marble Art. De druppels vallen goed uit elkaar en ze drogen ook niet snel, zodat je goed figuurtjes kan maken en je tijd kan nemen voor je nagels.

Ik heb een glaasje gepakt met wat lauw (of net iets warmer) water. Hierin heb ik eerst een druppeltje groen gedaan en daarna roze en daarna nog een paar keer groen en roze. Met een sateprikker of een dottingtool maak je er een leuk figuurtje van, zoals bijvoorbeeld hieronder:


Marble nail art

Het is wel belangrijk dat je je vingers afplakt, voordat je je nagel in het water doet, anders zit je vinger er ook helemaal onder.
Je legt dan je nagel plat op het figuurtje en duw je je vinger onder het water. Dan haal je de restjes weg en haal je je vinger voorzichtig weer uit het water.

Hieronder kan jet het resultaat bekijken:


Marble nail art

Marble nail art

Heb jij wel eens Marble nail art gedaan?

Liefs,
Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: