Bruiloft nail art


DSC_1581-bewerkt

De zomer is een prachtige periode om een bruiloft te hebben! Als je zelf gaat trouwen of naar een bruiloft gaat als gast, dan wil je natuurlijk er goed uit zien! Vandaag laat jullie een simpele, maar leuke bruiloft nail art zien.


Bruiloft Nail Art

Als eerst wil ik laten zien welke lakje ik allemaal gebruikt heb voor deze leuke nail art.

– Etos Base Coat

– Essie Ballet Slippers

- Essie Pink Diamond

- Pink Tease wit

- Etos Top Coat


Bruiloft Nail Art

Als eerste heb ik de Etos Base Coat op mijn nagels gedaan. Hierna heb ik drie laagjes Essie Ballet Slippers op mijn nagels gedaan voor de basis kleur. Dit is een heel licht roze kleur. Ik vind dit erg chic staan en zeer geschikt voor een bruiloft.Daarna heb ik met de Pink Tease Wit een french manicure gedaan. Dit heb ik zonder een tool gedaan, je zou natuurlijk zelf een french manicure pen kunnen gebruiken om het net wat netter te maken.Ik vond het wel leuk om een soort “kant” patroontje te maken, dus met een dotting tool heb ik halve rondjes gemaakt aan de french manicure, zodat het lijkt op een “kant” patroontje.Daarna heb ik druppeltjes Essie Pink Diamond en Pink Tease wit op een aluminium folie gedaan en met de dotting tool (brede dot) heb ik vijf stipjes van de kleur wit op mijn nagel gedaan aan de zijkant, in een vorm van een bloemetje. Dan heb ik met de smalle dot van de dotting tool streepjes gemaakt in de bolletjes richting het midden van het bloemetje, zodat het ook echt op een bloemetje lijkt. Hierna heb ik met de dikke dot van de dotting tool de kleur roze in het bloemetje een bolletje gemaakt.Om het bloemetje heb ik drie stipjes neergezet met de kleur roze :).
En als laatste heb ik de Etos Top Coat gebruikt om alles af te maken.


Bruiloft Nail Art

Natuurlijk kan je ook andere kleuren gebruiken, ik vind roze en wit erg mooi en chic voor een nail art als je gaat trouwen of naar een bruiloft toe gaat.

Gebruik jij ook nail art als je naar een bruiloft gaat?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: