SpaOnline App – Nederlands grootste sauna-boekingswebsite lanceert eerste spaboeking-app


SpaOnline.com
De grootste spa-, thermen- en sauna- boekingswebsite van Nederland en België, SpaOnline.com, introduceert haar App voor de iPhone. In deze tijd is iedereen wel eens toe aan een heerlijke ontspanning. Vandaag laat ik jullie deze gloednieuwe App zien van SpaOnline.

Wat is SpaOnline en hoe ziet de App eruit? Kijk snel verder!

SpaOnline.com is Nederlands grootste spa-, thermen- en sauna boekingswebsite. Op deze website kan je in totaal 80+ spa’s bekijken en vergelijken. Je kan ook reviews lezen of zelf jouw review schrijven. Laat anderen weten wat jij van een spa vindt! Natuurlijk kan je ook de gewenste sauna boeken tegen de beste prijs! Zodra je een bestelling hebt gedaan, ontvang je direct per email de vouche van het spa-arrangement en/of entreebewijs.
SpaOnline is tevens aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.


SpaOnline App
Nu heeft SpaOnline dus ook een eigen iPhone App en deze heb ik natuurllijk ook gelijk gedownload en bekeken! De iPhone App is gratis te downloaden via de App Store. Het leuke is, is dat dit de allereerte sauna boekings App is in heel Europa!! Zoals de mooie website Booking.com, komt ook dit van Nederlandse bodem. Ik was dus zeer benieuwd naar deze gloednieuwe App.

De App is zeer overzichtelijk, je hebt in totaal 4 tabbladen waartussen je gemakkelijk en snel kan bladeren, dit zijn informatie tab waar je de contactgegevens en algemene voorwaarden kan bekijken, maar ook feedback kan geven. Dan heb je vouchers tab, hier komen alle vouchers te staan die je hebt besteld. Daarna komt de aanbiedingen tab, een overzicht met alle mooie aanbiedinen en als laatste heb je de Spa’s tab, een overzicht de Spa’s.


Spa's
Bij de laatste tab, de Spa’s tab, krijg je dus een mooi en duidelijk overzicht van de 80+ spa’s, thermen en saunas. Je ziet ook gelijk wat de dagentree is en of er een korting is. Er is veel keuze en hierdoor hoeft je reistijd nooit langer dan een uur te bedragen!


Zoeken
Je kan ook zelfs zoeken naar een bepaalde spa. Je kan bijvoorbeeld zoeken naar alle spa’s in een bepaalde stad. Vul de stadsnaam in en je krijgt een mooi overzicht van alle spa’s.


Filteren
Wat ook zeer handig is, is dat je kan filteren op bepaalde elementen, bijvoorbeeld op prijs en/of locatie. Maar je kan ook aangeven of je alleen spa’s wilt zien die een badkledingdag en/of een vrouwendag hebben.


Kaart
Zodra je je keuze hebt gemaakt in het filtersysteem, dan krijg je zeer handig overzicht in een kaart te zien met pinnen van de spa’s. Je kan dan een pin aanklikken en je ziet gelijk eronder welke Spa het is en kan je gelijk informatie over de Spa bekijken en eventueel boeken.


Thermen Papendrecht

Thermen Papendrecht

Thermen Papendrecht

Wat ik ook zeer fijn vind van deze App, is dat je reviews van anderen kan bekijken, zo weet je gelijk of de Spa goed is en of het past bij jouw wensen.


aanbiedingen
Bij de aanbiedingen tab, krijg je een mooi overzicht van alle aanbiedingen. Kortingen kunnen wel oplopen tot 50%!


boeken

boeken

Het boeken van een spa, thermen of sauna gaat zeer eenvoudig. Je gaat naar de gewenste Spa en je kan drukt op “Bestel nu”. Je kan direct aangeven met hoeveel personen je wilt gaan. De prijs wordt gelijk berekent en je kan je betalingsmethode selecteren, je kan via iDeal en PayPal betalen. Even akkoord gaan met de algemene voorwaarden en de bestelling bevestigen. Bij iDeal wordt je dan doorverwezen naar de betalingsscherm van jouw bank en kan je de bestelling voltooien.


Voucher
Zodra de bestelling rond is, krijg je gelijk de e-voucher in je email. Maar de voucher komt ook netjes in je Vouchers tab te staan.

Ze hebben ook een mooi filmpje gemaakt van de App. Deze kan je hieronder bekijken:

Wil je ook de SpaOnline App downloaden voor je iPhone? Klik dan hier om naar de App Store te gaan en de App te downloaden: SpaOnline App.

Ga jij ook wel eens naar een spa, thermen of sauna? En ken jij SpaOnline al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: