Verwachte films die ik graag wil zien #5 met o.a. Dunkirk en Hitman’s Bodyguard

Hitman's Bodyguard

De laatste tijd hebben we niet echt veel films gekeken, maar juist series. Maar toch zijn er wel een aantal verwachte films die ik graag wil zien, zoals bijvoorbeeld Dunkirk en Hitman’s Bodyguard. Ik deel vandaag graag met jullie welke verwachte films ik graag wil zien.

Baby Driver – 29 juni 2017
Ik zag deze voorbij komen op filmtotaal en ik ben erg benieuwd naar deze film. Er zitten goede bekende acteurs in, zoals Jamie Foxx, Kevin Spacey en Ansel Elgort.


Verhaal:
Nadat hij er in geluisd wordt om te werken voor een misdaadbaas, moet een jonge chauffeur meedoen aan een verdoemde overval.

Bekijk hieronder de trailer:

Dunkirk – 20 juli 2017
Misschien heb je het nog wel meegekregen dat Christopher Nolan op Urk vorig jaar aan het filmen was. Hij filmde namelijk hier een gedeelte van de oorlogsfilm Dunkirk. Eigenlijk ben ik niet zo dol op oorlogsfilms en ik heb best lang nagedacht of ik hem uberhaupt wel wilde zien. Maar hé! Cillian Murphy en Tom Hardy spelen hierin en daarnaast is het gefilmd op Urk. Daar kan ik toch eigenlijk geen nee tegen zeggen he.


Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker dichterbij komt.

Bekijk hieronder de trailer:

The Hitman’s Bodyguard – 17 augustus 2017

Ik ben gewoon dol op Samuel L. Jackson! Wat een geweldige acteur. Daarnaast is de film ook in Amsterdam opgenomen. En Babs heeft gefigureerd, ik ben zooooo benieuwd of ze te zien zal zijn in de film!


De beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen.

Bekijk hieronder de trailer:

Dit zijn de verwachte films van dit jaar die ik graag wil zien 🙂 . Natuurlijk zijn er nog wel meer films die ik ga kijken, maar ik zit wel echt op bovenstaande films te wachten :D.

Welke verwachte film wil jij graag zien? En welke film(s) raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: