De Leerdamse Kunstvierdaagse was een succes!


Leerdamse Kunstvierdaagse
Foto gemaakt door PhotoSolutions.

Dit jaar exposeerde ik voor het eerst op de Leerdamse Kunstvierdaagse.
Van 31 oktober tot en met 3 november 2013 werd het dit jaar gehouden in de voormalige autoshowroom van Auto Ardea, Voorwaartsveld 5, Leerdam. Er werden verschillende soorten kunstvormen ge-exposeerd, maar ook waren er dans- en muziekoptredens, een kunstveiling en meer!

Mijn vriend exposeerde nu voor de tweede keer op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Hij had ook een camera bij zich en heeft de foto’s in dit artikel gemaakt :).

We hadden voor ons tweeën een mooie grote stand waar we onze werken konden ophangen. Links hing ik met mijn mooie loneliness serie, daarnaast hingen verschillende foto’s van mijn vriend, namelijk aan de rechterkant een gave foto van een verlaten waterpompstation. Om de hoek aan de rechterkant hing een hele grote foto van een kamer van een verlaten huis en helemaal rechts hing de Dr. Anna serie, een prachtige serie van een verlaten dokterspraktijk.

we hebben veel bezoekers en kijkers gehad tijdens de kunstvierdaagse. Het was erg gezellig en informatief. Veel mensen gesproken en er zijn vele kaartjes meegenomen :).


Leerdamse Kunstvierdaagse
Foto gemaakt door PhotoSolutions.

Ik wil Antony Swiderski, Sylvia Bosch en Jan Kuiper en alle exposanten en vrijwilligers bedanken voor deze succesvolle kunstvierdaagse.

Familie, vrienden, bekenden en alle andere geïnteresseerden, bedankt voor jullie bezoek! Het was echt super!

Wij gaan volgend jaar zeker weer meedoen :)!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: