PhotoWalk te Amsterdamse Waterleidingduinen


Fox Amsterdamse Waterleidingduinen

Afgelopen zondag was het weer zo ver. We hadden weer een PhotoWalk en dit keer zouden we naar de Amsterdamse Waterleidingduinen gaan. Hier zijn mijn vriend en ik al een keer eerder geweest en veel mensen wilden hier ook graag een keer naar toe, dus besloten we om de PhotoWalk hier te houden. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien.

Dit keer waren we met 11 man, best een grote groep! We hebben ons verzameld bij het pannenkoekenhuis en zijn iets na 8en met z’n allen gaan lopen. De meeste mensen wilden graag de vossen en herten zien, dus liepen we gelijk naar de plek waar de vossen altijd zijn. Onderweg werd er natuurlijk veel gepraat met elkaar, foto’s gemaakt en vooral gelachen. Als eerste kwamen we de Aalscholvers tegen. Hier werd volop al foto’s van gemaakt. Na een tijdje zijn we weer verder gaan lopen richting de vossen.

Daar aangekomen, helaas geen vos te bekennen. Hmm dan maar even pauze nemen en hopen dat de vossen zichzelf gaan laten zien. Na ongeveer een half uurtje zagen we nog geen vos, dus zijn we verder gaan lopen richting het strand. Op het strand zelf hebben we heerlijk even wat gedronken en gegeten om even weer energie te krijgen :). Het is natuurlijk een PhotoWalk, dus wordt er ook vooral veel gelopen.

Natuurlijk hoopte iedereen dat we op de terugweg wel de vossen zouden tegenkomen…maar de mensen die we tegenkwamen onderweg hadden ze nog niet gezien..hmmm (het zou toch niet he?!).
We kwamen weer op hetzelfde stukje waar we op de heenweg een pauze hebben gehouden. Geen vos te zien…dan maar even weer wachten. Sommige mensen gingen rondlopen en kijken of ze vos tegen zouden komen en ja hoor, daar kwamen er een paar aangelopen (nou ja…gerend ;)) , zij hadden een vos op de foto kunnen zetten. Prachtig! Ze zijn er dus wel :).


Fox Amsterdamse Waterleidingduinen

Na een poosje wachten werd er weer eentje gespot in een bosje. Iedereen ging er natuurlijk op af en een heleboel foto’s maken. De vos kwam zelfs nog eens een showtje houden en ging heerlijk voor ons zitten, staan, liggen en lopen. Maar wij waren niet alleen…er waren nog meer fotografen, op een gegeven moment waren we denk ik met een man of 20, ja…om één vosje heen hahah. Omdat ik de vorige keer al een aantal mooie foto’s heb kunnen maken, heb ik dit keer dat niet gedaan en liet ik vooral de andere mensen hun gang gaan.


Fox Amsterdamse Waterleidingduinen

Het blijft een bijzonder iets, dat de vossen daar zo tam zijn. Ik vond het heerlijk om te zien dat er toch een vos was en dat de PhotoWalkers de foto’s konden maken waarop ze gehoopt hadden :)!


Fox Amsterdamse Waterleidingduinen

Na een poosje had de vos het wel gezien en liep verder. Het was inmiddels al een stuk later en sommigen mensen besloten om naar huis te gaan. Anderen wilden graag nog verder lopen om de herten te kunnen spotten. Deze waren we onderweg ook wel tegengekomen, maar die waren nog best ver weg. Dus liepen we met de groep nog verder, een stuk om en daarna richting het pannenkoekenhuis. Onderweg kwamen we inderdaad nog wat reeen en herten tegen. De vorige keer toen mijn vriend en ik er waren, kon je echt dichtbij komen, helaas dit keer niet echt.

We hebben in totaal 13km gelopen en na afloop hebben we nog heerlijk gedronken en gegeten bij het pannenkoekenhuis :).

Het was een zeer geslaagde dag, het weer zat zeker mee, heerlijke zon, leuke nieuwe mensen ontmoet, heerlijk gepraat en gelachen :)! Topdag!

Ben jij wel eens in de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: