Verlaten huisje met een piano


Verlaten huisje met een piano

Een tijdje geleden hebben we weer verlaten panden bezocht. Één daarvan is een klein oud verlaten huisje met een piano erin. Het was best een behoorlijke troep binnen en het huisje is echt zeer klein, dat ik eigenlijk maar twee foto’s heb kunnen maken. Toch wilde ik beide graag aan jullie laten zien :).

Op bovenstaande foto zie je een slaapkamer in het huisje. Wat ik mooi vind, is dat je de scheuren in de muren en plafond ziet. Echt een gaaf gezicht! Ik vind het ook altijd bijzonder om te zien dat vele verlaten huisjes een kruis boven hun bed hebben hangen 🙂 .

Oja…dierenliefhebbers…sorry!!


Verlaten huisje met een piano

Bovenstaande foto is van de mooie piano die in een heeeeel klein kamertje stond. Je kon hier best moeilijk foto’s maken, zo klein is het daar. Oja…moet je eens het beeldje zien 😀 :D.

Dit waren alweer de foto’s die ik heb gemaakt in dit super kleine huisje. Ik vond het wel zeer leuk om hier eens te zijn, want ondanks dat het klein is, stond deze wel nog op mijn to do lijstje 🙂 .

Wat vind jij van de foto’s van het verlaten huisje met een piano?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: