Echte vergane glorie in een verlaten huisje


Echte vergane glorie in een verlaten huisje

Echte vergane glorie! Dat is wat je hierboven op de foto ziet. Een tijdje geleden zijn we naar dit verlaten huisje geweest. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van dit bijzonder vergaan en oud huisje. Klik op de foto’s om deze wat groter te bekijken.

Het was echt een ontzettend klein huisje, zeer bijzonder om te zien hoe mensen hier een behoorlijke tijd geleden gewoond en geleefd hebben. Het plafond komt naar beneden, half ingestort en op de tafel geland die tevens ook half ingezakt is.

De tv die stamt uit de tijd dat we nog geen afstandbedieningen hadden, maar dat je alles moest regelen met knopjes. Een heel oud huisje dus 🙂 .


Echte vergane glorie in een verlaten huisje

Heerlijk om te zien hoe de spinnenwebben weer aan het raam hangen 🙂 . En hoe mooi is die oude kachel met ketel?? Oja, hebben jullie al die klok aan de rechterkant gezien? 😀


Echte vergane glorie in een verlaten huisje

De slaapkamer ziet er ook niet beter uit. Hier hangt ook weer het plafond naar beneden. Het enige wat er nog een beetje goed uitziet, is de blauwe jurk.


Echte vergane glorie in een verlaten huisje

En op zolder? Daar stond nog een oude melkbus in het licht 🙂 . Ook hier hangen weer ontzettend veel spinnenwebben aan het raam. Geweldig om te zien!

Het is echt een mooi, klein, oud en vergaan huisje. Half ingestort, maar dat maakte het ook weer echt bijzonder.

Alle verlaten locaties die wij bezoeken worden nooit vrijgegeven i.v.m. diefstal en vandalisme.

Wat valt jullie op bij de foto’s van dit vergane en verlaten huisje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: