Verlaten papierfabriek


Verlaten papierfabriek

Twee weken geleden zijn mijn man en ik samen met onze vriend op pad geweest om een verlaten papierfabriek te gaan fotograferen. Wat een prachtige locatie is dit zeg! Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van deze verlaten papierfabriek.

De eerste foto vind ik echt super! Het is bijzonder om te zien dat ze hier vroeger ook echt aan gewerkt hebben. Alles wat er staat, werd ook echt gebruikt. Het bureau, de stoel en zelfs de typemachine. Echt gaaf om te zien hoe het er nu uit ziet!


Verlaten papierfabriek

Bovenstaande foto is een overzichtfoto van dezelfde kamer. Een grote machine staat hier, echt super gaaf! Vooral op deze foto zie je hoe enorm vergaan het hier is.


Verlaten papierfabriek

Bovenstaande foto vind ik ook zeer mooi! Vooral het licht dat hier naar binnen valt, maakt de foto bijzonder. Lekker vergaan allemaal he?


Verlaten papierfabriek

Dan de controlekamer waar ook weer een grote machine staat. Door het licht dat hier naar binnenvalt, krijgt de kamer een goudgele gloed, echt te gek om te zien!


Verlaten papierfabriek

De fabriek is echt ontzettend aan het vergaan, stukken daken die eraf liggen of zijn ingestort. In bovenstaande grote kamer was dit ook het geval. Het was echt enorm vochtig binnen, hierdoor kregen we mist binnen en prachtig licht. Hier moesten we natuurlijk ook een foto van maken. Echt top!

Dit waren mijn foto’s van de verlaten papierfabriek. Als alles meezit en het weer een beetje rustig is in het buitenland, gaan we weer op pad om nog meer verlaten panden te fotograferen.

Vandaag is er ook weer een gastartikel verschenen op DoorMariska.nl. Vandaag vertel ik op haar blog hoe ik mijn foto’s bewerk. En als voorbeeld heb ik de bovenste foto van dit artikel gebruikt. Neem dus ook een kijkje op haar blog.

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: