Mijn leven in foto’s #24 – Tony’s Chocolonely, Superdry en verlaten papierfabriek foto’s


Mijn leven in foto's - Uitzicht werk zon

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals nieuwe sportkleding van Superdry, heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade en de foto’s bewerkt van de verlaten papierfabriek. Vandaag laat ik van de onthulling ook een aantal filmpjes zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's - Roamler opdrachten

De afgelopen tijd was ik erg druk, maar de afgelopen twee weken kon ik gelukkig weer Roamler opdrachten uitvoeren. Bovenstaande foto heb ik gemaakt voor een opdracht dat ging over DIY projecten waar je trots op bent. Ik heb vorig jaar deze schattige uiltjes gemaakt 🙂 , ik vind ze nog steeds super schattig 🙂 .


Mijn leven in foto's - Tony's Chocolonely

Ik las steeds meer goede en fijne verhalen over de Tony’s Chocolonely chocoladerepen en zag deze bij de AH liggen. Hier was ik echt zo benieuwd naar! En deze is inderdaad echt heerlijk!!


Mijn leven in foto's - Superdry sportkleding

Ik kreeg van Superdry nieuwe sportkleding, daar ben ik echt super blij mee 🙂 . Hier komt snel een artikel van online.


Verlaten papierfabriek

Eindelijk had ik tijd om mijn foto’s van de verlaten papierfabriek te bewerken. Ik ben er echt blij mee! Ik vind ze zeer mooi geworden 🙂 .


Mijn leven in foto's - Essence advent calendar

Jaaaaa, ook ik heb de Essence advent calendar gescoord! En geloof me, ik heb nog niet één deurtje opengemaakt 🙂 , trots op mezelf hahah.


Mijn leven in foto's - Tony's Chocolonely

Ja, ik heb echt genoten van de Tony’s Chocolonely chocoladereep, dat ik ook maar de chocoladeletter kocht haha, yummmmm.


Mijn leven in foto's - Uitzicht werk zon

Op mijn werk zitten we op 20+ verdieping en dan heb je echt vaak een prachtig uitzicht. Deze is van afgelopen week met de zon, echt WOW!


Sint & piet

Op ons werk kregen we ook nog iets lekkers voor Sinterklaas 🙂 .


The Walking Dead

The Sims Freeplay

Spelletjes spelen!! Ik ben echt dol op The walking dead: No man’s land en op The Sims Freeplay 🙂 . Dit zijn op dit moment mijn twee favoriete spellen.

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: