HEMA zomeraccessoires voor hem, haar en de kids


HEMA zomeraccessoires

De HEMA is een winkel waar ik echt graag rondsnuffel, vooral de kantoorspullen en de blijmakers vind ik altijd erg leuk om te zien. Gisteren kreeg ik een leuk persmailtje van de HEMA dat nieuwe zomeraccessoires reeds verkrijgbaar zijn in alle HEMA filialen en op hun website. Het is natuurlijk erg leuk om jouw zomeroutfit helemaal af te maken met mooie zomeraccessoires. Vandaag laat ik jullie de zomeraccessoires van HEMA zien.

Als eerste de super mooie en vrolijke zonnebrillen. Kijk eens wat een gave kleurtjes en printjes! Vooral de koraalkleurige en de lichtblauwe vind ik erg mooi! Het fijne van deze zonnebrillen is dat ze gecentreerde lenzen hebben voor visueel zicht zonder verdraaiing. Daarnaast bieden alle zonnebrillen 100% UVA/UVB bescherming tegen schadelijk licht. Dat is natuurlijk erg prettig. En de zonnebrillen zijn ook nog eens nikkelvrij en zeer comfortabel.


HEMA zomeraccessoires

Ook heeft HEMA vrolijke, lange en luchtige sjaals. De kleurtjes vind ik ook weer erg mooi en daarnaast geven ze je outfit een vrolijke touch.


HEMA zomeraccessoires

Ik heb echt een tassentik. Ik ben dol op tassen en van tassen kan je eigenlijk nooit genoeg hebben. Bij HEMA vind je deze mooie en vrolijke tassen voor bijvoorbeeld een dagje shoppen of een fijn dagje naar het strand. In de
tassen zit een rits en handige vakken voor je kostbare spullen. Vooral de tassen met de mooie quotes/teksten erop vind ik echt gaaf!


HEMA zomeraccessoires

Ik draag zelf ook echt graag riemen, altijd als ik mijn jeans aan heb draag ik er een. Ik vind het dan ook leuk als een riem bij mijn outfit past. Vooral de roze vind ik echt cute!


HEMA zomeraccessoires

Ah natuurlijk zijn er ook accessoires voor de man, want mannen willen natuurlijk ook goed voor de dag komen in de zomer. Kijk eens wat een leuke sjaals, hoedjes en petjes!


HEMA zomeraccessoires

En aan de kids heeft HEMA natuurlijk ook gedacht! Hoedjes zodat de kleintjes niet verbranden, zonnebrillen zodat de zon niet te fel in hun oogjes schijnt en riemen zodat er geen broeken afzakken. En de kleurtjes en printjes zijn echt te cute!!

Ik word echt helemaal blij van deze zomeraccessoires! Vooral de zonnebrillen en de tassen vind ik echt helemaal geweldig!

De HEMA zomeraccessoires voor hem, haar en de kids zijn reeds in de winkel en online

verkrijgbaar!

Wat vind jij van de HEMA zomeraccessoires?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: