Mijn leven in foto’s #9


Mijn leven in foto's #9

Elke twee weken plaats ik een artikel met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s 🙂 !

Afgelopen twee weken heb ik niet zo heel veel foto’s gemaakt, want we zijn op vakantie geweest en daar hadden we ook niet echt heel mooi weer. We hadden bepaalde trips in de planning staan, maar die konden niet doorgaan helaas.

De eerste foto is van Haarlem, deze foto’s heb ik nu eindeiljk bewerkt en deze foto vind ik echt super mooi!


Mijn leven in foto's #9

We zijn ’s nachts gaan rijden naar Frankrijk :). We hebben altijd Nostalgie of Nostilgie als radio zender opstaan in België en Frankrijk. Leuke zender met ook vooral veel jaren 80 muziek :).


Mijn leven in foto's #9

De enige dag dat we echt zon hebben gehad. Hier hebben we naturlijk echt van genoten en moest ik een foto van maken haha.


Mijn leven in foto's #9

Weer in Nederland heb ik een aantal spulletjes van de nieuwe Catrice LE Doll’s Collection gekocht. Hier komt snel een review van.


Mijn leven in foto's #9

Pukkaaaaa, wat blijft dit toch een heerlijk gerecht!


Mijn leven in foto's #9

Carpaccio, yummmieeee!


Mijn leven in foto's #9

Lekker gourmetten! 😀


Mijn leven in foto's #9

Owwww wat ben ik blij zeg! Vier weken geleden is onze waterleiding gesprongen en lag er veel water in huis. Gelukkig is dat nu weg, maar de vloer moest eruit en er kwamen ontvochtigers in huis te staan, zodat echt alle vocht uit huis ging. Maar och, wat maken die dingen een lawaai zeg. Maar gelukkig mochten de machines afgelopen dinsdag eruit en konden we eindelijk op zoek gaan naar een nieuwe vloer. Allemaal verzekeringswerk, maar het is niet prettig om vier / vijf weken op een betonnen / tegel vloer te lopen. Ik ben blij dat die dingen weg zijn, nu wachten op het geld van de verzekering en kunnen we de boel weer verbouwen!


Mijn leven in foto's #9

Ja….heel charmant he?! Haha mijn vriendin en ik waren weer even mijn bruidskapsel aan het maken. En sjah, de krullen die dan ingedraaid worden, moeten dan even zo blijven zitten hahaha.


Mijn leven in foto's #9

Mijn leven in foto's #9

Ohhh wat is het uitzicht op ons werk toch echt mooi 🙂 . Hier kan ik echt van genieten 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: