Link is jarig – Crazy Cat Lady Tag


Linkie

Het is vandaag 1 april en onze kat Link is vandaag jarig. En nee, dat is geen grapje :). Link is vandaag drie jaar geworden :)! Hiep hiep hoera!!

Omdat Linkie jarig is, heb ik vandaag de Crazy Cat Lady Tag ingevuld, kijken jullie mee?

Link is een Ragdoll en is ongeveer 6 kilo op dit moment. Best zwaar of niet? Guess what…Ragdolls kunnen wel 8-10 kg zwaar worden :D! Hij was vroeger helemaal wit van kleur, maar inmiddels heeft hij wel zijn echte kleur gekregen, roodachtig met wit :).

Schattigste foto van je kat


Link

Dit is echt zo’n schattige foto van hem. Hij speelt echt ontzettend graag met zijn eekhoorn knuffeltje. Echt hoe cute :)!

Bijzondere eigenschappen


Link

Hmm ja…hele bijzondere eigenschappen kan hij wel hebben ja. Haha hij moet altijd bij je zijn, maar dan ook echt altijd! Als je ergens naar toe loopt, dan loopt hij gelijk achter je aan of hij houd je echt goed in de gaten, zo van “Wat ga je doen, wat ga je doen??” Haha. Hij moet ook altijd mee naar de douche als mijn verloofde of ik ga douchen. Hij wacht hij net zolang totdat jij klaar bent. Ook gaat hij graag mee de wc in….raar figuur hahaha. Ook slaapt hij altijd bij ons op bed, hij heeft een eigen kleedje bij mijn voeteneind en daar ligt meneer altijd op. Als wij wakker worden, dan wordt hij ook wakker en geeft ons dan ook kusjes…hoe cute :)!!


Link

Wat je misschien niet zo vaak ziet bij katten, is dat Link ook pootjes geeft. Als hij een snoepje van ons krijgt, gaat meneer altijd eerst zitten en dan zeggen wij “pootje” en dan steekt hij zijn pootje omhoog. Die pakken we dan, eventjes schudden en dan krijgt hij zijn snoepje hihihi :). Sjah…bijzondere eigenschap niet?

Maarrrr..meneer de burgemeester heeft ook nog een aparte eigenschap. Hij kan soms zijn rare uurtje hebben. Een bui als hij die krijgt..berg je maar! Hij krijgt dan een soort van kronkel in zijn kopje en gaat helemaal los. Hij rent dan door het huis heen, over stoelen, de bank en klimt tegen de muur op…hmm. Wat zei ik…berg je maar! hahah

Omschrijf het geluid dat je kat maakt
Hij kan best veel miauwen, vooral als hij om aandacht vraagt. maaauw…maaauww…aaaah :).
Maar als wij op de bank zitten en hij zit achter, dan mauwt hij ook veel en dan zeggen wij “Hal ….looo” en dan probeert hij het geluid ook na te doen… “mauw mauw??” hahaha ge-wel-dig!

Maar hij kan ook behoorlijk blazen als hij zijn gekke uurtje heeft. Dan draait hij een beetje door en dan kan hij nog wel eens een blaasgeluid maken. Best apart haha.

Maar ook krabben tegen deuren..argh. Dat doet hij vooral als hij ergens naar binnen wilt. Zucht..en hij kan het ook ontzettend lang volhouden…

Koosnaam


Link

Ow we hebben verschillende koosnaampjes voor hem. Zijn officiële naam is Link, maar we noemen hem ook vaan Linkie, boef, boefje,boefie, drop, droppie, poepie, schatje, schat.

Bekentenis
Uhhh…we praten met hem en tegen hem. Maar we merken wel dat hij ons vaak begrijpt en dat maakt het wel weer leuk :). Ik knuffel echt ontzettend vaak met hem :), het is echt een knuffelkat hihi.

Goede tip voor andere crazy cat ladies
Geniet van je huisdier! Maak veel foto’s van ze en geef ze veel aandacht, ze hebben het nodig en vinden het erg fijn!

Wat voor kat zou jij zijn?
Ik denk ook een ragdoll. Lekker luieren, spelen, maar vooral veeel knuffelen haha.

Leukste kattenwebsite
Ik bezoek zelf geen kattenwebsites.

Dit was de Crazy Cat Lady Tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden :).

Heb jij ook een eigen kat, neem dan gerust deze Crazy Cat Lady tag over :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: