The Beauty Bakery Skin Frosting, Donut Soap en Bath Heart

The Beauty Bakery Skin Frosting, Donut Soap en Bath Heart

Op het I Love Beauty event van afgelopen maart was The Beauty Bakery ook aanwezig. Ik had hier nog nooit producten van uitgeprobeerd, maar ik had hier veel goeds over gehoord en gelezen. Natuurlijk moest ik ook een aantal producten meenemen. Ik nam een Skin Frosting, Donut Soap en een Bath Heart mee (dit was een samengesteld pakketje). Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

The Beauty Bakery is een webshop met allerlei heerlijke producten die met de hand worden gemaakt en ook veel verse ingrediënten bevatten. De producten zien er ook echt yummie uit! Sommige producten zou je zo op willen eten hahaha….maarre niet doen he 😉 !

The Beauty Bakery Skin Frosting, Donut Soap en Bath Heart

In het samengesteld pakketje zat een heerlijke skin frosting, genaamd Love Story. Er zit in totaal 120 ml in het potje.

The Beauty Bakery Skin Frosting, Donut Soap en Bath Heart

De structuur is echt heerlijk! Lekker romig en de skin frosting ruikt ook nog eens echt lekker. Na het douchen smeer ik mijn lichaam in. Je moet het eventjes in laten trekken, maar dit duurt niet lang. Echt heerlijk spul! Mijn lichaam is heerlijk zacht na gebruik. De houdbaarheid is rond de +/- 4 maanden.

Deze Skin Frosting is niet los te koop bij The Beauty Bakery. Love Story is wel te koop in een Spoil and pamper gift box met andere heerlijke producten. Omdat deze niet los te koop is, kon ik de ingrediënten ook niet vinden. Van Lemon Drops wel, die heb ik hieronder geplaatst:


Aqua, paraffinum liquidium, prunus dulcis, glycerin, sodium lauryl alcohol, glycerin, sodium lauryl sulfate, theobroma cacao, butyrospermum parkii, fragrance, sodium lactate, sodium pca, glycine, fructose, urea, niacinamide, inositol, lactic acid, sodium benzoate.

The Beauty Bakery Skin Frosting, Donut Soap en Bath Heart

Oeee deze ziet er lekker uit of niet? Zou hem zo op kunnen eten haha. Ik vind het echt geweldig hoe ze deze zeepjes maken. Het voelt best apart aan, maar het ruikt zo lekker! Daarnaast schuimt deze ook best goed en maakt mijn huid ook lekker zacht. Deze versie van de donut soap kon ik niet vinden op de website, maar ze hebben wel verschillende soorten. Je kan ze hier vinden: Donut soaps.

Wat helemaal top is, dat al deze donut soaps vrij van SLS en SLES en Parabenen zijn.

The Beauty Bakery Skin Frosting, Donut Soap en Bath Heart

Dan als laatste een heerlijke Bath Heart. We hebben zelf geen bad, maar we hebben wel een hoge douchekuip die we vol kunnen laten lopen en een heerlijke voetenbad kunnen nemen tijdens bijvoorbeeld het douchen. Toen ik de Bath Heart in het water deed, bruiste het heerlijk! Het duurde niet lang voordat alles opgelost was. Er kwamen ook heerlijke rozenblaadjes tevoorschijn.

De ingrediënten hiervan heb ik hieronder neergezet:


Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Parfum, Linalool, Rose Petals, CI 16255.

Ik vond het een heerlijke Bath Heart. De geur is ook echt heerlijk. De Romantic Rose Bath Heart kost 2,95 Euro voor 80gr.

Alle producen van The Beauty Bakery zijn proefdiervrij, dit controleren zij regelmatig bij hun leveranciers. Helemaal top toch?!

Heb jij wel eens producten van The Beauty Bakery geprobeerd? Wat vind jij ervan? Heb jij aanraders?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: