30 dagen, 30 vuilniszakken challenge gehaald?

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

De tijd is echt voorbij gevlogen! De 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge is vandaag alweer voorbij. Heb ik de challenge gehaald of niet? Vandaag laat ik het jullie weten.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Afgelopen donderdag was het de bedoeling om de zolder om te gaan ruimen, echter wilden we graag naar Ouwehands dierenpark te Rhenen gaan met Thomasje, hihi. Hij vond het trouwens helemaal geweldig! Maar goed, we hebben de zolder dus niet verder opgeruimd haha.

Wel heb ik vandaag nog behoorlijk wat spullen weg kunnen doen. Zoals weer oude kleding dat Thomasje niet meer past. Ook oude beddengoed, nog van onze vorig bed haha, oude verzorgingsproducten die ik niet meer gebruik, oude dozen, bloemen en meer. Toch weer vier vuilniszakken weg kunnen doen.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

In mijn Bullet Journal hou ik bij op hoeveel vuilniszakken ik zit en wat er allemaal in zat. In totaal zit ik nu op 22 vuilniszakken. Helaas……ik heb de 30 vuilniszakken niet gehaald. Maar ik ben zeker blij dat ik toch 22 vuilniszakken weg heb kunnen doen. Ik vind het behoorlijk veel haha.

Dit is wel een challenge die ik zeker nog eens wil gaan uitvoeren. We gaan ook nog wel de zolder opruimen, dus ik hou zeker jullie nog op de hoogte hoeveel we daarvan weg gaan doen.

Ik heb ook nog een aantal dingen lopen op Marktplaats. Ik hoop deze dingen nog te gaan verkopen. Ik ben zeer benieuwd!

Wil jij ook meedoen met deze challenge? Natuurlijk mag je hem overnemen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: