Ouwehands Dierenpark
Foto gemaakt door mijn man (PhotoSolutions)

Mei was voor mij een heel bijzonder en mooie maand. Ik heb deze maand weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje van mei.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ 2 jaar getrouwd ♥ Jarig geweest ♥ Eerste moederdag en op dezelfde dag Thomasje 5 maanden ♥ Familie en vrienden ♥ Mijn moeder jarig geweest ♥ Onze kat Link ♥ Lekker genieten van onze kleine man * Dat hij sinds gisteren ook op zijn buik rolt, yeahhh! * Hij het echt ontzettend goed doet * Hij zijn eerste tandje krijgt * De geweldige opening van de expositie van mijn man * Babs weer eens gezien * Series & films kijken * Fijne nieuwe samenwerkingen * Heerlijk vakantie gehad * Met Thomasje naar open dag van glasblazerij De Oude Horn geweest * Op Hemelvaartsdag met mijn man en Thomas naar Ouwehands Dierenpark geweest, Thomas vond het helemaal geweldig! * 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge, niet gehaald maar wel 22 vuilniszakken weg kunnen doen * Miss Sentinelli’s Bloggers Platform opgezet * Stockfoto’s maken voor mijn blog (zodat jullie deze kunnen gebruiken * Fotografiecursus voor bloggers aan het uitwerken * Cursussen volgen om dingen aan blog te verbeteren * Spullen verkopen via Marktplaats, zo fijn om van dingen af te zijn en anderen hiermee blij te kunnen maken * The Sims Freeplay, er zijn weer nieuwe updates geweest * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne zondag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: