Winactie – Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

Winactie - Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

Plannen is voor mij enorm belangrijk. Elke zondag maak ik een planning voor die week erop en elke maand maak ik een nieuwe maand planning en stel ik doelen op. Ik plan voor elke dag taken in die ik wil of moet uitvoeren, maar ook afspraken of acties die ik wil uitvoeren zodat ik mijn opgestelde doelen kan behalen. Al heel wat jaren gebruik ik de Eenvoudig Leven Agenda waar ik ook veel inspiratie uit haal. Ook dit jaar mocht ik de Eenvoudig Leven Agenda 2024 ontvangen. Het is alweer de zesde editie van de agenda. In dit artikel vertel ik er iets meer over en kan jij ook de Eenvoudig Leven Agenda 2024 winnen! Kijk dus snel verder!

Deze mooie en handige agenda is geschreven door Nynke Valk. Persoonlijke ontwikkeling is het belangrijkste in haar leven. Ze werkt al meer dan 15 jaar met de methode uit deze agenda. De agenda is bedoeld als hulpmiddel, om vanuit (zelf)compassie prioriteit te geven aan wat essentieel is. Met haar eigen bedrijf “De Heldere Spiegel” houdt ze zich verder bezig met individuele coaching, training in mindfulness en compassie. Ze ondersteunt ook kleine organisaties, met als motto: meditatie in actie.

Hoe werkt de agenda?

Winactie - Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

De Eenvoudig Leven Agenda:

  • brengt je naar de kern van hoe jij jouw leven vorm wilt geven.
  • ondersteunt je om te doen wat echt belangrijk voor je is
  • is een werkboek, een gids voor jezelf
  • geeft structuur
  • geeft focus
  • helpt je om je niet te verliezen in trivialiteiten
  • haalt je uit de digitale wereld
  • laat je groeien aan de hand van je weekplanning
  • is mild voor jou en veroordeelt je niet als je iets laat versloffen
  • brengt wat je in je hart wilt en wat je in werkelijkheid doet, dichter bij elkaar

Winactie - Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

Elke zondagavond maak ik een planning voor de week erop. Ik pak mijn agenda erbij en benoem dan de belangrijkste thema’s en de actie’s die erbij horen. Voor elk gebied bepaal ik een of meer kleine acties die ervoor zorgen dat ik dit ook echt ga behalen.

Winactie - Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

Aan het eind van de week maak ik dan eerst weer een week evaluatie, voordat ik weer een nieuwe weekplanning maak. Aan het einde van de agenda vind je per week de evaluatievragen. Deze kan je dan elke week invullen.

Winactie: Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

Win de Eenvoudig Leven Agenda 2024

Elke maand verschijnt er in de agenda een inspiratietekst met een tekening, zoals de tekening hierboven. De illustraties zijn gemaakt door illustrator Alex Peters. De Eenvoudig Leven agenda 2024 kost 23,95 euro en je kan deze winnen via onderstaande winactie:

In samenwerking met Nynke Valk mag ik een agenda weggeven door middel van een winactie! Om kans te maken zal je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Wat je moet doen, heb ik hieronder neergezet!

Wat MOET je doen?
– Bedenk een pakkend, grappig of verrassend onderschrift bij deze tekening en plaats jouw oplossing hieronder in de comments en maak kans op een gratis exemplaar van deze agenda. Nynke Valk, de samensteller van de Eenvoudig Leven Agenda, en ik kiezen samen een winnaar uit de inzendingen.

– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat dus een reactie achter dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en wat jouw onderschrift is.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

De winactie loopt van 7 november 2023 tot en met 27 november november 2023. De winnaar krijgt daarna snel een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 .

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: