Nieuwe serie op mijn Youtube kanaal: Mijn dagelijkse planning (+ Bullet Journal Juli Setup)

Nieuwe serie op mijn Youtube kanaal Mijn dagelijkse planning (+ Bullet Journal Juli Setup)

Vanaf vandaag is er een nieuwe serie op mijn Youtube kanaal gekomen, namelijk “Mijn dagelijkse planning”. Ik ga vanaf vandaag dagelijks laten zien hoe ik mijn planning maak in mijn Bullet Journal. Vandaag is het eerste filmpje online gekomen en in dit artikel vertel ik meer over deze serie.

Op mijn Youtube kanaal is vanochtend mijn eerste filmpje online gekomen van mijn nieuwe serie: Mijn dagelijkse planning. Elke dag zal ik laten zien hoe ik mijn planning maak. Hoe maak ik bijvoorbeeld een maandelijks overzicht, een wekelijks overzicht en een dagelijks overzicht? Hoe ga ik om met mijn taken, mijn doelen en de scheiding tussen persoonlijke en zakelijke taken?

Setup Juli + weekplanning + mijn dagelijkse planning

In het filmpje van vandaag laat ik zien hoe ik mijn setup maak van Juli in mijn Bullet Journal, hoe ik een weekplanning maak voor deze week en hoe ik mijn dag heb ingedeeld voor vandaag. Je kan het filmpje hieronder bekijken:

Ik ben enorm benieuwd wat jullie van het filmpje vinden en wat jij ook nog meer wilt zien op mijn Youtube kanaal. Vergeet je jezelf niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, want elke dag zal er om 6 uur in de ochtend een nieuw filmpje online komen met mijn dagelijkse planning! Druk ook op het belletje, zodat je een melding krijgt zodra er weer een nieuw filmpje online staat.

Wat vind jij van mijn eerste mijn dagelijkse planning filmpje? Hoe maak jij jouw planning?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: