30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Het is weer eens tijd om veel spullen in ons huis weg te gaan doen. Spullen die we niet meer nodig hebben, niet meer gebruiken of spullen die niets meer waard zijn. Ik heb voor mezelf dan ook een challenge gemaakt, namelijk de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. In 30 dagen tijd ga ik van ontzettend veel spullen ontdoen. Ik geef ze weg, gooi ze weg of ik verkoop ze via Marktplaats. We hebben in huis zoveel spullen en veel hiervan kan gewoon echt weg. Vandaag ben ik begonnen en ik zal doorgaan tot en met 27 mei. Ik laat nu ook zien waar ik ben begonnen in huis en hoe ver ik ben.

Ik ben vandaag begonnen met het opruimen van onze kast in de woonkamer. Deze kast heeft in totaal drie lades en hier lag echt ontzettend veel in. Van belangrijke papieren, bonnetjes, garantiebewijzen, handleidingen, kabels, telefoons, knutselspullen en veel meer.

 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Veel papieren stukken hadden we niet meer nodig, maar ook kabels, telefoonhoesjes en veel meer! Een vuilniszak vol met allerlei spullen die gewoon weggegooid konden worden. Maar ook een aantal spullen die we te koop hebben gezet op Marktplaats.

Daarnaast heb ik ook een gedeelte van mijn kledingkast opgeruimd. Zwangerschapskleding die ik niet meer hoef te gebruiken en kleding dat gewoon echt niet meer past. Voor mijn zwangerschap woog ik 62 kilo en nu 4 maanden na de geboorte van Thomas weeg ik 56,6 kilo, woohoo!! Dus veel kleding past gewoon niet meer. Dus nog een vuilniszak dat weg kan. Oude kleding kan ik weer bij de H&M inleveren voor korting op nieuwe kleding.

Ik heb vandaag dus al twee vuilniszakken vol weg kunnen doen. En natuurlijk nog de spullen die te koop staan. Ik heb nog maar een klein gedeelte van ons huis gehad, dus ik denk dat ik de 30 vuilniszakken wel ga halen in 30 dagen.

Ik ga alles bijhouden in mijn Bullet Journal. Elke week wil ik ook een update plaatsen op mijn blog hoe het gaat.

Wil jij ook meedoen met deze challenge? Natuurlijk mag je hem overnemen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: