Bullet Journal 2017

Bullet Journal 2017

Inmiddels gebruik ik al twee jaar een Bullet Journal en ik kan echt niet meer zonder. Wat een geweldig systeem is het! Ik heb al een aantal Bullet Journals versleten en voor 2017 heb ik weer een nieuwe gemaakt. Deze wil ik vandaag graag aan jullie laten zien. Dit is een artikel met veel foto’s hihi 🙂 .

Bullet Journal 2017

Dit is mijn huidige Bullet Journal. Dit notitieboekje heb ik vorig jaar gekregen van Inge voor het Echte Post Is Cool project. Ik vond deze helemaal geweldig en ik wist meteen dat dit mijn nieuwe Bullet Journal ging worden. Hieronder heb ik foto’s geplaatst van de dingen die vooral met mijn blog te maken hebben. Ik zet ook privé dingen in mijn Bullet Journal, zoals inkomsten en uitgaven, maar die deel ik niet op mijn blog.

Bullet Journal 2017

Bullet Journal 2017

Als eerste heb ik een flip-out gemaakt met een legenda van mijn Color Coding. Dit is één van de Bullet Journal Hacks die ik gebruik. Super handig! Je weet gelijk waar een bepaald gedeelte zit, en hoef je niet naar de inhoudsopgave te kijken. Wil je zelf ook Color Coding gaan gebruiken in jouw Bullet Journal, kijk dan eens hier: Gratis Color Coding Printable.

Naast de Color Coding legenda heb ik ook de icoontjes weergegeven die ik gebruik in mijn Bullet Journal voor taken, notities en meer.

Bullet Journal 2017

Dan heb ik op de eerste aantal pagina’s mijn inhoudsopgave. Ik hou altijd hier een aantal pagina’s voor vrij, aangezien ik best veel in mijn Bullet Journal plaats.

Bullet Journal 2017

Bullet Journal 2017

Mijn man en ik zijn dol op films en series kijken. We houden dan ook alles bij, welke willen we nog zien, wanneer komt een film of serie uit, heb ik er al over geschreven op mijn blog etc.

Bullet Journal 2017

Een grote todo lijst heb ik altijd in mijn Bullet Journal. Er zijn zoveel dingen die ik nog wil en moet doen. Deze todo items plan ik dan weer per maand in.

Bullet Journal 2017

Voor mijn blog hou ik ook altijd bij welke producten ik nog wil en moet reviewen. Producten die ik zelf koop of ontvangen heb van bedrijven.

Bullet Journal 2017

Ook hou ik bij welke persbureaus, mediabureaus en perslijsten ik sta ingeschreven en welke ik nog graag wil benaderen.

Bullet Journal 2017

Ik krijg voor mijn blog veel aanvragen van bedrijven voor samenwerkingen. Ik hou dan bij van welk bedrijf ik mail heb gehad, wie mijn contactpersoon is, wanneer er contact is geweest en of er een samenwerking is uitgekomen. Zo niet, wat de reden hier dan van is. Ik heb hierboven een foto geplaatst zonder de bedrijven, want de bedrijven waarmee ik contact heb gehad, zet ik niet zomaar openbaar.

Bullet Journal 2017

Ook vind ik het erg leuk om te zien of mijn blog ook gegroeid is elke maand. En hou ik de statistieken van elk social media bij.

Bullet Journal 2017

Ook hou ik bij welke foto’s ik nog moet bewerken en wil laten zien op mijn blog.
En natuurlijk ook mijn spaarplan voor mijn nieuwe Macbook. Helaas is mijn Macbook Air nog niet verkocht, dus mijn spaarplan gaat nog steeds door.

Bullet Journal 2017

Een future log is voor mij ook echt heel erg belangrijk en zeer handig. Ik plan namelijk taken, afspraken etc. in per maand. Maar in de toekomst zijn natuurlijk ook allerlei afspraken, evenementen en meer. Deze zet ik dan vast in een future log, zodat ik ook weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. En dan kan ik deze weer meenemen in de volgende maandplanningen.

Bullet Journal 2017

Een jaaroverzicht! Altijd handig om een bepaalde datum en dag op te zoeken.

Bullet Journal 2017

Mijn maandoverzicht met de dagen. Als er iets belangrijks is op een bepaalde dag, dan zet ik dat dan achter die datum. Zo heb ik een compleet overzicht wat er die maand gaat gebeuren.

Bullet Journal 2017

Van de grote todo lijst haal ik altijd items af die ik dan per maand inplan. Bovenstaand zie je dus mijn grote todo lijst voor deze maand. Zodra een taak af is, vink ik deze weer af.

Per maand stel ik ook doelen op, die plaats ik ook altijd op mijn blog en in mijn Bullet Journal, zodat ik dat altijd bij de hand heb.

Bullet Journal 2017

Ook heb ik een editorial per maand waar ik blogonderwerpen inplan. Dit doe ik dan met plak notities of post-its. Hier schrijf ik dan een onderwerp op en plak ik die op een dag/datum. Zo kan ik ook makkelijk verschuiven, mocht een onderwerp niet lukken die dag. Zodra een artikel online is gekomen, schrijf ik het onderwerp echt op in het vakje van die dag/datum. Een kruis betekent dat er niks online is gekomen die dag.

Bullet Journal 2017

Ik vind het ook leuk om elke maand herinneringen op te schrijven. Wat was er mooi, leuk, bijzonder deze maand? Dit zet ik dan altijd neer op een pagina.

Bullet Journal 2017

Ook heb ik een pagina voor een review. Deze vul ik dan helemaal in aan het einde van de maand. Mocht ik tussendoor nog iets tegenkomen, dan noteer ik dit gelijk. Wat werkte wel in mijn Bullet Journal, wat niet en wat kan er verbeterd worden.

Bullet Journal 2017

Ik hou vanaf nu ook bij welke winacties lopen op mijn blog. Wanneer is deze gestart, wanneer eindigt deze. Wie is de winnaar, heb ik de prijs al opgestuurd etc.

Bullet Journal 2017

En zo ziet mijn dagelijkse sheet eruit. Als eerste zet ik de dag en datum bovenaan, deze kleur ik dan in. Daaronder zet ik eventuele afspraken of evenementen neer. Dan heb ik een kopje met Todo en daarnaast 8 druppels om bij te houden hoeveel ik drink op een dag. Onder todo zet ik alle taken neer die ik die dag gedaan wil of moet hebben. Zodra een taak klaar is, vink ik deze af. Mocht een taak niet lukken die dag, dan neem ik hem mee naar de volgende dag. De volgende dag plaats ik dan weer onder deze dag of op de volgende bladzijde mocht het niet meer passen.

Bullet Journal 2017

En achterin mijn Bullet Journal heb ik nog een vak gemaakt waar ik bepaalde papieren in kwijt kan. Zoals bijvoorbeeld kortingsbonnen of juist visitekaartjes etc.

Dit is hoe mijn Bullet Journal er momenteel uitziet. Ik heb eigenlijk best veel dingen hierin staan, maar ik vind het echt een zeer fijn systeem. Je kan er echt alles in kwijt en zo heb ik ook alles bij de hand.

Gebruik jij ook een Bullet Journal? Wat vind jij het fijnst aan een Bullet Journal?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: