Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

Op vele blogs kom ik de laatste tijd ontzettend vaak producten tegen van Balea, dat bij de Duitse DM te verkrijgen is. Nu kom ik niet vaak in Duitsland, dus ik had deze producten nog nooit eerder gebruikt. Ik was hier wel zeer benieuwd naar, want vele mensen zijn echt enthousiast over deze producten. S. ging een tijdje geleden naar Duitsland en vroeg of ze wat producten mee moest nemen. Ja graag! Ik gaf haar een budget mee en ze nam een aantal producten mee, zodat ik deze kon uitproberen. Vandaag laat ik de Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung zien, een shampoo en conditioner die ook pluis moeten tegengaan. Zoals de meeste van jullie wel weten, heb ik hier veel last van. Helpen deze producten?

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

De verpakking ziet er al zeer goed uit. De shampoo en conditioner zitten beide in een tube. De shampoo heeft een inhoud van 250ml.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

De sluiting is ook perfect, een fijne klik dop. Dit heb ik altijd liever dan een draaidop.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven van de shampoo. Wat ik zeer fijn vind, is dat er geen siliconen inzitten.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

De structuur van de shampoo is echt heerlijk. Wat stevig, maar zeer goed uit te smeren in mijn haren. Het schuimt ook echt goed en de geur is prima. Fris, maar ook weer neutraal. Na gebruik merk ik dat mijn haar echt glad aanvoelt. Klinkt goed toch?

De Balea Glatt + Glanz Shampoo kost 1,35 Euro voor een inhoud van 250ml.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

De tube van de conditioner is wat kleiner, deze heeft een inhoud van 200ml.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

En ook deze heeft weer een fijne klik dop.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet van de conditioner. En de conditioner bevat geen siliconen.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

De structuur van de conditioner is ook weer echt fijn. Zeer stevig en voelt echt luxe aan als ik het in mijn haren smeer. Mijn haar is ook weer heerlijk glad en zacht na gebruik.

De Balea Glatt + Glanz Spülung kost 1,45 Euro voor een inhoud van 200ml.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung

Et voila, dit is het resultaat! Natuurlijk is mijn haar niet helemaal pluisvrij, dat zal het ook nooit worden vanwege de structuur van mijn haar. Maar het is echt een heel stuk minder geworden. Het ziet er echt glanzend, glad en zacht uit. Ik ben echt zeer tevreden over deze shampoo en conditioner! Zo fijn!

Ben jij al bekend met de producten van Balea? En zo ja, welke lijn raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: