Echte Post Is Cool #4 – Wat heb ik gemaakt en gegeven?

Echte Post Is Cool #4 - Wat heb ik gemaakt en gegeven?

Afgelopen maandag konden jullie lezen wat ik allemaal heb gekregen voor Echte Post Is Cool. Ik heb namelijk super mooie cadeaus ontvangen! Vandaag laat ik jullie zien wie ik had als lootje, wat ik voor haar had gemaakt en wat ik heb gegeven.

Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool is een project dat is opgezet door de twee lieve en geweldige meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl. Dit is inmiddels alweer de vierde editie en het is echt een zeer groot succes!

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). Echt een mooi bedrag, ik zat er zelf wel iets over heen hihi.

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

We kregen een melding dat de inschrijving van de vierde editie begonnen was en dat er 80 man/vrouw mee konden doen. Ook dit keer was ik weer op tijd, maar er waren zoveel aanmeldingen dat de meiden ook besloten om maximaal 100 deelnemers van te maken. Wow, 100!!

Mijn lootje: Bregje van Bregblogt.nl

Toen ik het lootje kreeg, was ik zeer blij! Ik volg Bregje nu al een tijdje namelijk via Twitter en wist ook wel een aantal dingen van haar. Natuurlijk is het zeer leuk om nog meer onderzoek te doen naar degene, wat vindt ze echt leuk? Ik ben gaan rondneuzen op Instagram, Twitter en natuurlijk op haar blog zelf. Ze had ook al aardig wat informatie tijdens de inschrijving meegegeven, super fijn natuurlijk!

Wat heb ik haar gegeven?

Ik heb geen foto’s van de cadeaus zelf gemaakt, van had ik haar heb gegeven, maar hieronder een opsomming.

In haar beschrijving stond dat ze uren in bad kan liggen en dan ook heerlijk kan genieten van een maskertje. Bij HEMA heb ik de volgende items gescoord voor haar:
Facial Mask
Roze bruisbal
Roze bladbloem (puff)

Ze gaf ook aan dat ze een echte thee en chocolade junkie is. Op Instagram zag ik een foto van een Pickwick Ca­ra­me­li­sed pear en van Toffifee. Heerlijk natuurlijk, dus deze had ik ook gekocht voor haar. Daarnaast had ik nog een aantal extra theezakjes bij gedaan, van Chai Thee en van Groene Thee.

En natuurlijk houdt ze ook ontzettend veel van bloggen, dus kocht ik ook nog een notitieboekje voor haar bij de Action.

Naast deze cadeaus had ik ook nog een aantal samples erbij gedaan, fijne producten om eens te proberen!

Wat heb ik gemaakt?

Echte Post Is Cool #4 - Wat heb ik gemaakt en gegeven?

Ik wist dat ze ook graag boeken leest, dus wilde ik graag de cadeaus verpakken, een boek maken van papier en de cadeaus hierin verwerken. Hierboven zie je de cadeaus ingepakt. De cadeaus die met elkaar te maken hebben, heb ik dezelfde inpakpapier gegeven.

Echte Post Is Cool #4 - Wat heb ik gemaakt en gegeven?

Ik had bij de Action een aantal design papierenblokken gekocht en deze kon ik mooi gebruiken voor het boek. Ik kon ook zo mooi gaan oefenen met Handlettering.

Echte Post Is Cool #4 - Wat heb ik gemaakt en gegeven?

De eerste cadeaus zijn de cadeaus die ze heerlijk in bad kan gebruiken, dus de facial mask, de bruisbal en de puff.

Echte Post Is Cool #4 - Wat heb ik gemaakt en gegeven?

Op de volgende bladzijde heb ik de thee en chocolade cadeaus gedaan. De cadeaus zijn geplakt op de papieren vellen, maar ook erin verwerkt. Dus ik heb gaten geknipt en hierin ook de cadeaus gedaan.

Echte Post Is Cool #4 - Wat heb ik gemaakt en gegeven?

En op de laatste bladzijde heb ik het notitieboekje en nog wat theezakjes verwerkt.

De bladzijden liggen met de cadeaus mooi op elkaar gestapeld en ik heb ze vast gemaakt met drie verschillende touwtjes, zodat je het ook echt als een boek open kan slaan.

Ik vond het echt super leuk om dit te maken voor Bregje. Op haar Instagram had ze ook mooie foto’s gemaakt. Ze had me ook al een berichtje gestuurd dat ze er ontzettend blij mee is 🙂 . En daar word ik weer blij van haha.

Wil je trouwens nog meer zien wat anderen gekregen hebben of wat ze gemaakt hebben? Klik dan eens op deze links: Twitter en Instagram. Echt super leuk om te zien!

Heb jij dit keer ook meegedaan? Wat vond je ervan en ga jij de volgende editie ook meedoen?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: