Mijn leven in foto’s #135 – Eindelijk: sneeuw! + Wandelen en nieuwe kasten

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Fijn weekend iedereen! De afgelopen tijd hebben we weer leuke dingen meegemaakt, we hebben lekker gewandeld in de sneeuw en Thomas heeft heerlijk in de sneeuw gespeeld. Ook hebben we verder veel gewandeld en hebben we nieuwe kasten in huis. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #135 - Nep sneeuw

Mijn leven in foto’s #135 - Nep sneeuw

Voordat er eindelijk sneeuw viel, hebben we nep sneeuw gemaakt van Baking Soda en Scheerschuim. Thomas had op zijn schooltje de afgelopen weken het thema “Winter” en kon hij sneeuwpoppen tekenen en maken. We kozen dit keer voor om nep sneeuw te maken en te gebruiken. Super leuk!

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

We hebben ook weer heerlijk gewandeld in de Natuurtuin in Leerdam.

Mijn leven in foto’s #135 - Thuisonderwijs

Mijn leven in foto’s #135 - Thuisonderwijs

Mijn leven in foto’s #135 - Thuisonderwijs

Thomas vindt de opdrachtjes van school echt leuk. Af en toe heeft hij geen zin hehe, maar ja dat snap ik ook wel. Het liefst wil hij natuurlijk gewoon naar school toe. Maar hij doet het echt super goed! Hij vindt het vooral leuk om zijn eigen naam te schrijven hehe.

Mijn leven in foto’s #135 - Planner stickers

De planner stickers gaan echt super hard, dat ik wekelijks wel een nieuwe voorraad aan moet maken. Super tof!

Mijn leven in foto’s #135 - Sneeuw

Mijn leven in foto’s #135 - Sneeuw

Mijn leven in foto’s #135 - Sneeuw

Mijn leven in foto’s #135 - Sneeuw

Yeahhh eindelijk sneeuw! Bij ons begon het rond 15:00 uur te sneeuwen, heel lichtjes. We zijn rond 16:00 uur naar Thomas zijn opa en oma gaan wandelen en zijn we eventjes gebleven. Daarna zijn we weer naar buiten gegaan. Thomas heeft wel een paar uur heerlijk gespeeld in de sneeuw. Verschillende sneeuwpoppen gemaakt en ook met andere kindjes gespeeld. Echt heerlijk genieten!

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #135 - Wandelen

Gisteren hebben we ook weer heerlijk gewandeld, echt genieten!

Mijn leven in foto’s #135 - Nieuwe kasten

Mijn man (PhotoSolutions) heeft sinds kort een eigen studio. Echt super tof! Ik ben enorm trots op hem! Hij is er nog mee bezig, zodra het helemaal klaar is, zal ik dit natuurlijk ook delen op mijn blog!

Doordat we achter meer ruimte hebben (bureau is weg) heb ik gelijk twee nieuwe kasten besteld zodat we meer opbergruimte in huis hebben. Deze kwamen vandaag binnen en we zijn de hele dag bezig geweest om ze beide in elkaar te zetten en een beetje te vullen. We zijn nog steeds bezig, maar binnenkort laat ik het resultaat natuurlijk zien!

Morgen gaan we lekker relaxen en verder ook de kasten inruimen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: