The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

Vorig jaar kocht ik de The Body Shop Make It Real Together Ultimate Advent Calendar en hierin de Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter. Gister schreef ik al over de The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo en Conditioner. In dit artikel vertel ik iets meer over Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter.

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

De Body butter is erg voedend, romig en zeer hydraterend. Het verlicht de strakke, droge, erg droge en zelfs gevoelige huid met een rijke 48-uurs hydratatie. Het is verrijkt met Community Fair Trade-sheaboter en is ook dermatologisch getest. Wat ik wel jammer vind, is dat er geen bescherm folie over het product heen zit als je het opent. Dat vind ik persoonlijk namelijk wel hygiënischer.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Aqua, Glycerin, Glycine Soja Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Mel, Panthenol, Parfum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Disodium EDTA, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Dehydroacetic Acid.

Sheaboter is de rijkste en romigste van natuurlijke boters die de producten van The Body Shop helpen jouw huid met liefde en voeding in te smeren.

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

De structuur van de body butter is echt heerlijk! Het smeert goed uit op mijn huid en trekt ook snel in. De geur is ook echt heerlijk. Ik merk dat mijn huid gevoed en gehydrateerd wordt en mijn huid is na gebruik heerlijk zacht! Ik heb namelijk op sommige plekken een erg droge huid, ook vooral mijn huiden, maar ook op mijn lichaam. Mijn huid is minder droog en heerlijk zacht! Ik ben fan!

De Body Butter kost 16 euro voor 200 ml, maar er is ook een ander formaat verkrijgbaar. Je kan de body butter kopen bij The Body Shop.

Ken jij de The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter al? En wat vindt jij ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: