Serie: La Famiglia

Afgelopen donderdag was het zover! De nieuwe serie La Famiglia is van start gegaan en deze serie had bij de eerste aflevering al 1 miljoen kijkers! Wow! En het leuke is, de serie is bedacht door een bekende Leerdammer 😀 . Vandaag vertel ik hier iets meer over 🙂 .

De serie La Famiglia is bedacht door Lucio Messercola, een bekende Leerdammer. Zijn vader runde ook een restaurant hier in Leerdam. We hebben vaak heerlijke pasta van hem gegeten. Samen met scenarioschrijver Mario Goos hebben ze de serie helemaal in elkaar gezet. De serie gaat over de familie Esposito, zij wonen inmiddels alweer 25 jaar in Nederland, in het fictieve dorpje Lingedijk. Marloes en haar man Salvatore runnen het Italiaanse restaurant Il Baffo. Dit restaurant is opgezet met ‘een erfenis’ van de vader van Salvatore. In ruil daarvoor mag hij en zijn broer Pasquale in de kelder van Il Baffo een incassobureau runnen. Echter zorgt dit regelmatig voor wrijving op de zaak en brengt ook nog eens dubieuze gasten over de vloer. Een daarvan is bijvoorbeeld de bordeelhouder Joop.

De eerste aflevering vond ik echt top. Je krijgt gelijk alle karakters te zien en hun verhaal, er zit een goede opbouw in. Er spelen ook bekende Nederlanders in, zoals Teun Kuilboer, Joke Bruijs en in de eerste aflevering speelt ook Georgina Verbaan een rol! De opnames zijn gemaakt in Culemborg, hopelijk worden er ook nog opnames gemaakt in Leerdam zelf. Lucio sloot dit zelf niet uit 😉 . Zou leuk zijn, als ze nog figuranten nodig hebben, dan meld ik me zeker aan haha.

Hieronder heb ik de trailer neergezet:

Heb je de eerste aflevering van de serie La Famiglia al gezien? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: