Opgemaakt september met o.a. Andrélon, treaclemoon en LUSH


Opgemaakt september met o.a. Andrélon, treaclemoon en LUSH

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In september heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder Rituals, Sans Soucis en Catrice. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Andrélon Keratine Repair shampoo
Tijdens mijn zwangerschap wil ik nog wel eens wat wisselen tussen verschillende merken voor shampoos en conditioners. Mijn haar is enorm pluizig en ik ben nog een beetje zoekende wat voor mij echt helpt. Ik heb een tijdje Andrélon weer gebruikt, maar ik merk dat de pluizen nog steeds blijven. Het is een enorm fijne shampoo, maar het helpt gewoon nu even niet tegen mijn pluis. Momenteel gebruik ik LUSH en Guhl producten, eens kijken of dit wat beter voor mij werkt. Heeft iemand trouwens de gouden tip voor echt pluizig haar??

treaclemoon the honeycomb secret bath and shower gel
Dit is toch wel één van mijn favorieten geworden van treaclemoon. Wat een heerlijke geur heeft deze zeg! Zelfs mijn man heeft hem een tijdje ook gebruikt 🙂 . Echt een super fijne shower gel. Deze zal ik in de toekomst zeker vaker gaan kopen.

Hema Dip & Clean
De laatste tijd draag ik weer wat meer nagellak en daardoor is deze Hema Dip & Clean ook opgegaan. Ik blijf hem echt ontzettend fijn vinden, het haalt zeer gemakkelijk de nagellak weer van mijn nagels af. Ik heb inmiddels alweer een nieuwe gekocht.

Fing’rs nagellak correctie pen
Ook deze is opgegaan doordat ik meer nagellak draag. Ik kan nooit echt netjes werken, vooral niet als ik mijn linkerhand moet lakken haha. Daardoor smeer ik er altijd net iets naast mijn nagels. Met deze correctie pen haal ik dat weer gemakkelijk weg. Ik heb ook hiervan weer een nieuwe gekocht.

– Essence Stay Natural Concealer
Door de zwangerschap heb ik veel last van de hormonen, je ziet het vooral in mijn gezicht. Veel puisten, blegh! Ik gebruikte de concealer vaak om deze weg te werken. Het is een fijne concealer die oneffenheden weghaalt en het blauwe onder mijn ogen ook laat verdwijnen.

– LUSH Ambrosia scheercreme
Dit is een sample die ik kreeg bij mijn LUSH bestelling. Eerste indruk is goed, een fijne scheergel waardoor ik gemakkelijk mezelf kan scheren. Deze wil ik nog wel eens in full size hebben.

– AH Basic wattenschijfjes
Ik gebruik tegenwoordig niet zoveel wattenschijfjes meer, omdat ik een LUSH reiniger heb die ik gemakkelijk met mijn handen en een washandje kan gebruiken. Dus deze gaan tegenwoordig niet zo snel meer op. Wel zijn dit fijne wattenschijfjes, doen gewoon prima hun werk en pluizen ook niet zo snel.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn zeker een aantal producten die ik weer opnieuw zou kopen. Maar ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: