Fing’rs nagellak correctie pen


Fing'rs Nagellak correctie pen

Nagellak, ik ben er dol op! Ik vind het onzettend leuk om elke keer weer een nieuw kleurtje op mijn nagels te hebben of zelfs een leuke nail art. Alleen het vervelende van nagellakken zelf is, dat ik altijd wel uitschiet en mijn vingers er helemaal onder zitten. Ik maakte dit dan schoon met een wattenstaafje en nagellakremover. Alleen het is altijd zo geboen en gepoets om het helemaal schoon te krijgen.

Nu zag ik bij de Etos een handige tool liggen, namelijk de Fing’rs nagellak correctie pen. Ik was hier wel zeer benieuwd naar, jij ook? Kijk dan snel verder!


Fing'rs Nagellak correctie pen

Zo zien mijn vingers er dus uit als ik mijn nagels heb gelakt. Oja, dit lakje is trouwens “L’Oréal Paris Color Riche 401 Rouge Pin Up“. Gisteren heb ik hier een artikel over geschreven. Klik op de link om hem te bekijken :).

Maar goed, je ziet dus dat mijn vingers onder de nagellak zitten, vooral in de hoekjes bij mijn nagels. Errug vervelend dus! Ik heb deze geknoeide nagellak weggehaald met de Fing’rs nagellak correcie pen :).


Fing'rs Nagellak correctie pen

De correctie pen ziet er uit zoals op bovenstaande foto is afgebeeld. Je ziet dat het puntje al een kleurtje heeft. Ik heb hem namelijk al een aantal keer gebruikt :). Er zit een schuine kant aan, zodat je makkelijk alles weg kan halen.


Fing'rs Nagellak correctie pen

Fing'rs Nagellak correctie pen

Op bovenstaande foto’s zie je hoe je de pen kan gebruiken. Het gaat echt heel simpel. Zodra je de pen wrijft over de plekken die je weg wilt hebben, dan zie je dat gelijk al minder wordt. Super! Je hoeft niet veel te boenen en te poetsen, het is namelijk al erg snel weg.


Fing'rs Nagellak correctie pen

Je ziet dat alle plekken weg zijn nadat ik de Fing’rs nagellak correctie pen heb gebruikt. Top!
Je merkt wel dat je pen een kleur krijgt en ze raden ook aan dat je na elke gebruik de pen even moet schoonmaken met een papieren doekje, om het ergste er af te halen. Doe je dit niet, dan zullen je vingers gekleurd worden als je de pen de volgende keer gebruikt :).

De Fing’rs nagellak correctie pen kost rond de €4,06 en kan je kopen bij bijvoorbeeld de Etos.

Hoe maak jij altijd jouw vingers schoon na het nagellakken?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: