Doelen februari en terugblik doelen december

In januari had ik geen doelen opgesteld, natuurlijk vanwege de geboorte van Thomas. Maar nu het februari is, is het weer tijd om doelen op te stellen en deze wil ik graag delen met jullie.

Doelen februari

DIY Project
Vanaf deze maand wil ik ook weer elke maand een DIY project uitvoeren, ik heb namelijk aardig wat leuke ideetjes. Natuurlijk komen hier ook weer artikelen van online.

Rust nemen en genieten van onze kleine man
Ik heb lekker nog tot 13 maart vrij. Mijn verlof eindigt eindigt februari, maar ik heb nog een fijne vakantie tot 13 maart 🙂 . In deze periode wil ik heerlijk mijn rust nemen wanneer het kan en natuurlijk ontzettend genieten van onze kleine man!

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Ik ben momenteel bezig om één cursus uit te werken en die heeft te maken met fotografie voor bloggers. Ik heb al vele webinars gevolgd en veel gelezen hoe ik een cursus in elkaar kan zetten. Mocht je nog iets willen weten over bijvoorbeeld productfotografie voor jouw blog of iets anders, laat dan een reactie achter met jouw vraag! Deze kan ik dan ook behandelen in de nieuwsbrief cursus.

Stockfoto’s pagina
Daarnaast ben ik ook bezig met Stockfoto’s aan het maken die dan ook gratis te downloaden zijn en mensen die zich ingeschreven hebben voor de nieuwsbrief, krijgen ze straks ook. Deze maand worden dan ook eindelijk de testers uitgekozen. Dus mocht je jezelf hebben ingeschreven als tester, hou dan jouw mail in de gaten deze maand!

Handlettering
Ik wil meer met handlettering bezig zijn, een tijdje geleden heb ik ook een DIY pakket handlettering gekocht. In mijn Bullet Journal wil ik hier mooie teksten / quotes / titels etc. maken. Natuurlijk laat ik jullie hiervan ook de resultaten zien.

Meer berichten op social media plaatsen
Ik wil ook graag meer berichten op social media plaatsen, zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Waar ben ik mee bezig? Wat heb ik gekocht? Wat heb ik ontvangen? Waar ben ik? Fotografie en ook vragen stellen aan de lezers over bepaalde onderwerpen. Meer interactie met de lezers vind ik zeer belangrijk!

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin maart zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: