Happy lijstje januari


Happy lijstje januari

Wow, we zitten alweer aan het einde van januari. De tijd vliegt echt voorbij. Gelukkig duurt het nog wel even voordat ik weer moet werken. Ik heb namelijk ook nog vakantie na mijn verlof genomen 🙂 . 13 Maart hoef ik pas weer te beginnen, heerlijk toch? Omdat we alweer aan het einde van januari zitten, heb ik weer een happy lijstje gemaakt met allerlei leuke, fijne en happy momentjes van deze maand.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ VERLOF hebben * Lekker genieten van onze kleine man * Mijn dagelijkse ritme weer terugkrijgen * Even iets minder artikelen online, zodat ik meer rust heb en meer kan genieten van mijn verlof * Jullie lieve reacties op mijn blog update * Sneeuw * Series & films kijken * Kraamvisite ontvangen * Leuke en lieve cadeaus en kaartjes ontvangen * Mijn nieuwe Bullet Journal voor 2017 maken (hier komt nog een artikel van online) * Fijne nieuwe samenwerkingen * Tickets ontvangen voor I Love Beauty event * 1000+ Bloglovin volgers behaald, super bedankt iedereen! * Nieuwe verlaten locaties zoeken en hopelijk deze binnenkort ook kunnen bezoeken en fotograferen * Doelen en plannen maken voor mijn blog voor dit jaar * The Sims Freeplay, ik blijf dit spel echt geweldig vinden he * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes *

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: