I Love Beauty 2017, ben jij er ook bij?


I Love Beauty event, ben jij er ook bij?

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vindt het I Love Beauty event van Cynthia Schultz weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ik ben er dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer bij! Kom jij ook? Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over!

I Love Beauty wordt georganiseerd door Cynthia Schultz (Cynthia.nl voorheen Miss Lipgloss) en is een super leuk event vol beauty. Je kan namelijk in de Jaarbeurs in Utrecht heerlijk shoppen en profiteren van ontzettend veel kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beauty- en fashionwereld. Daarnaast kan je ook bij verschillende stands adviezen krijgen, een heerlijke behandeling ondergaan of zelfs jouw nagels verzorgen. Klinkt zeer goed toch?

Twee jaar geleden was ik samen met mijn vriendinnetje ook naar het I Love Beauty event en ook dit jaar zullen we er hoogstwaarschijnlijk weer bij zijn. We moeten natuurlijk eerst even kijken hoe alles loopt met onze kleintjes 🙂 .


I Love Beauty event, ben jij er ook bij?

Ook dit jaar lijkt me het weer een super leuk event. In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en presentaties van onder ander Fred van Leer en Cynthia zelf. Daarnaast kan je ook in de huiskamer jouw favoriete beauty- fashion- of lifestyle bloggers en vloggers ontmoeten. Zelf zal ik niet aanwezig zijn in de huiskamer, aangezien ik nu nog niet goed kan plannen of het allemaal gaat lukken tegen die tijd. Bekende bloggers en vloggers zijn aanwezig zoals bijvoorbeeld Senera Verbon en Kim ter Stege. Zij zullen jou van de nodige tips en tricks voorzien. Super gaaf toch?


I Love Beauty event, ben jij er ook bij?

Ook dit jaar worden er weer vele verschillende workshops aangeboden over verschillende onderwerpen over beauty, food, fashion en lifestyle. Hier heb je dan een ticket voor nodig en kan je tijdens het event kopen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Hieronder heb ik alle informatie over het event vermeld:

Data & Openingstijden:
Zaterdag 18 maart 2017 Open: 11.00 – 18.00 uur
Zondag 19 maart 2017 Open: 11.00 – 18.00 uur

Locatie:
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Minimum leeftijd
​Onder de 16 jaar? Dan onder begeleiding van een meerderjarige.

Ga jij ook naar I Love Beauty?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: