Waar moet je op letten bij de aankoop van een hoesje?

Waar moet je op letten bij de aankoop van een hoesje?

Telefoonhoesjes zijn onmisbaar als je een fraaie smartphone hebt en die goed wilt beschermen. Je kan voor een doorzichtig hoesje kiezen, zoals ik hierboven heb gekozen voor mijn iPhone Xs. Maar je kan natuurlijk ook voor een stijlvol ontworpen hoesje kiezen dat ook praktisch goed bruikbaar is. Maar waar moet je precies op letten als je op zoek bent naar geschikte telefoonhoesjes? De belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van de juiste beschermhoes heb ik hieronder voor je verzameld. Dit lijstje helpt je om bij je keuze niets over het hoofd te zien!

Kies een hoesje dat past bij het merk van je smartphone

Een belangrijk punt van aandacht is om een smartphonehoesje te kopen dat specifiek ontworpen is voor het telefoonmerk dat je gebruikt. Heb je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy, zoek dan hoesjes voor dit model. Beschik je over een iPhone 12, dan zoek je hier natuurlijk een of meerdere leuke iPhone 12 hoesjes bij. Er bestaan universele telefoonhoesjes, maar de beste bescherming bieden toch wel de hoesjes die speciaal voor jouw telefoon zijn ontworpen. Zo is een iPhone 12 Pro Max hoesje van Casimoda niet geschikt voor de iPhone 12 en vice versa. Met een merkconform hoesje weet je zeker dat de telefoonhoes precies past en dat de uitsparingen bij de knopjes en camera(‘s) in orde zijn.

Let op vormgeving en kleuren

Een punt van aandacht bij de keuze voor een geschikte telefoonhoes is natuurlijk de vormgeving en kleur. Ga je voor een stoer, strak ontworpen hoesje in standaardkleuren of houd je van een hoesje met excentriek patronen? Denk hier goed over na, want er is op dit gebied erg veel keuze!

Hoe comfortabel wil je het hebben?

Naast dat er telefoonhoesjes in allerlei kleuren zijn, vind je ze ook in verschillende uitvoeringen. Van flipcases, backcovers tot zelfs hoesjes met koord. Bedenk vooraf of je een telefoonhoesje multifunctioneel wilt gebruiken. Als je veel op pad bent, dan kan een wallet hoesje uitkomst bieden. Aan de binnenkant bevestig je jouw telefoon en daarnaast kun je een aantal pasjes en briefgeld bewaren. Een voordeel van extra vakjes is dat je telefoon een tweede portemonnee wordt. Nadelig is dat als je je smartphone kwijtraakt, je meteen ook al je pasjes kwijt bent.

Wat voor telefoon heb jij? En maak jij ook gebruik van een telefoonhoesje? En zo ja, wat voor telefoonhoesje heb jij?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: