IK Skin Perfection SCRUB+ – Milde 3-in-1 scrub

IK Skin Perfection SCRUB+ - Milde 3-in-1 scrub

Een gezonde huid voor iedereen door natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur: dat is de missie van IK Skin Perfection. In de zomer schreef ik al een artikel over de IK Skin Perfection SUN SPF 50+ en vandaag laat ik jullie de IK Skin Perfection SCRUB+ zien die ik gekregen heb. Dit is een heerlijke milde 3-in-1 scrub.

IK Skin Perfection SCRUB+ - Milde 3-in-1 scrub

IK SKIN Perfection brengt met respect voor het inzetten van de kracht van de natuur jouw huid terug naar een gezonde basis met 100& pure en krachtige ingrediënten. De IK Skin Perfection SCRUB+ is een milde 3-in-1 scrub, dit betekent dat het een lysing, peeling en scrub in één is. Het verwijdert de dode huidcellen en verbetert de teint en textuur van jouw huid maximaal. Ze raden aan om het beste resultaat te behalen om de scrub in combinatie met de HYAMAX+ te gebruiken. Deze heb ik helaas zelf niet, maar zonder de HYAMAX+ vind ik de scrub ook echt heerlijk!

De Scrub komt in een tube met een inhoud van 200ml. Het ziet er mooi en luxe uit!

IK Skin Perfection SCRUB+ - Milde 3-in-1 scrub

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

IK Skin Perfection SCRUB+ - Milde 3-in-1 scrub

De structuur is echt heerlijk. Het is romig en er zitten kleine milde scrubdeeltjes in.

IK Skin Perfection SCRUB+ - Milde 3-in-1 scrub

Ik breng het aan op mijn gezicht en laat het even intrekken. Daarna masseer ik het met vochtige handen gelijkmatig in. Ik laat het nog even intrekken en daarna spoel ik alles weer af met lauwwarm water.

IK Skin Perfection SCRUB+ - Milde 3-in-1 scrub

Mijn huid voelt na gebruik echt heerlijk aan! Totaal niet trekkerig, maar echt heerlijk glad en soepel. Ik merk ook dat mijn huid minder rood is na gebruik. Ik gebruik de scrub één keer in de week, echt een heerlijke scrub!

De IK Skin Perfection SCRUB+ kost 31,40 euro en kan je kopen bij een salon in de buurt of via de webshop van IK Skin Perfection.

Ken jij de producten van IK Skin Perfection al? En wat vind jij ervan? Gebruik jij ook wel eens een gezichtsscrub?

Dit artikel bevat een gekregen product. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: