Persoonlijke update – Terug van vakantie


Terug van vakantie

Vandaag even een persoonlijke update, we zijn terug van vakantie! Afgelopen nacht zijn we terug gekomen van een heerlijke week vissen in Frankrijk met onze vrienden. Ik zet nooit op internet neer dat we op vakantie gaan, maar ik had gelukkig al wel alle artikelen ingepland voor de dagen dat we weg waren 🙂 .

We hebben echt heerlijk genoten van de natuur daar, prachtige herfstkleuren die we hier in Nederland bijna niet gezien hebben 🙂 ! De mannen hebben goed gevist en meer dan 40 karpers gevangen :). Wij zelf (de twee vrouwen) hebben natuurlijk niet gevist, maar het was wel echt een heerlijk weekje rust. We hebben spullen verzameld uit de natuur voor onze knutselwerken, bruidskapsel uitgetest en nog in winkels geweest om te kijken naar nieuwe spullen en kleding.

Maar och…in de regio waar wij zaten, zijn ze echt absoluut niet modebewust. Het lijkt wel of ze nog collecties hebben hangen van 10 jaar geleden. Ik heb dus niks qua kleding gekocht. Wel heleboel leuke knutselspulletjes en natuurlijk komt er snel weer een artikel over mijn nieuwe knutselwerken die ik binnenkort ga maken van mijn nieuwe spulletjes :).

We hebben echt heerlijk genoten van de vakantie. Ik was er ook echt aan toe, die rust! Helemaal niks om over na te denken…lekker!

Vandaar dat ik ook niet op jullie blogs ben geweest de afgelopen week, maar dat gaat zeker goedkomen!

Voor nu, de spullen uitpakken, opruimen, wassen en genieten van het weekend!

Wat ga jij doen van het weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: