Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse


Rosti Mepal Lunchbox to go!

Elke dag neem ik naar mijn werk mijn eigen lunch mee, maar ik had eigenlijk helemaal geen goede lunchbox hiervoor. Ik nam het vaak mee in zakjes of kleine bakjes, wat vaak niet echt handig was. Van Rosti Mepal mocht ik de Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse testen en vandaag laat ik jullie hier meer over zien 🙂 .

Misschien ken je Rosti Mepal al wel? Rosti Mepal ontwikkelt namelijk mooie, duurzame en handige producten die het omgaan met voedsel praktischer en gezonder maken.

Ik kreeg de Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse in de kleur roze, mijn favoriete kleur! Helemaal top dus!


Rosti Mepal Lunchbox to go!

De Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse komt in één geheel, maar je kan hem helemaal uit elkaar halen zodat je meerdere bakjes hebt, super handig! Wat ik ook zeer handig vind, is dat er een breed elastiek omheen zit, zodat alles goed op zijn plek blijft zitten.


Rosti Mepal Lunchbox to go!

Je kan er verschillende gerechten in kwijt. Koud, zoals hierboven een lekker salade met een aparte mini box voor de saus. Maar je kan ook gerechten in de lunchbox doen die je moet opwarmen, want de lunchbox kan namelijk in de magnetron. Echt super handig, want soms wil ik nog wel eens lekker warm gaan eten op mijn werk en nu kan het!

De Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse kan gemakkelijk in de afwasmachine, wat ik ook zeer belangrijk vind 🙂 .

Je kan de Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse kopen bij bijvoorbeeld Blokker. Je kan de lunchbox in verschillende kleuren krijgen, zoals bijvoorbeeld groen, zwart, blauw en meer! Ze zijn ook nog eens afgeprijsd van 14,99 naar 9,99! Lekker goedkoop dus ook :).

Ik gebruik de Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse nu elke dag met veel plezier. Het is zeer praktisch, je kan er veel in kwijt en het scheelt gewoon ontzettend veel ruimte, maar ook tijd :).

Ken jij de Rosti Mepal Lunchbox To Go Elipse al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: