Droomjurk gevonden ♥♥ !!


Droomjurk gevonden

Oooo ik ben zo happy!!! Zoals de meeste van jullie weten ben ik afgelopen zaterdag naar La Nova te Dordrecht geweest om naar een bruidsjurk te kijken. En ik heb mijn droomjurk gevonden ♥♥ 😀 😀 !!! Vandaag vertel ik jullie hoe het allemaal is verlopen. Ik kan natuurlijk niet teveel vertellen, want mijn verloofde weet niet hoe mijn jurk eruit ziet 🙂 hihi. Maar ik kan jullie wel al een foto laten zien van het stofje dat ik meegekregen heb 🙂 .

Zaterdagochtend ben ik vroeg opgestaan want mijn vriendinnetje zou mijn haar in de krullen doen, zodat we ook konden zien hoe het ging staan bij de jurk. Mijn moeder, schoonmoeder en zij gingen met mij mee naar Dordrecht :). Ook heb ik wat sieraadjes van haar mogen lenen, zoals een armbandje en oorbellen 🙂 .

Om 12 uur had ik de afspraak staan bij La Nova, dus om 11 uur gingen we weg met de auto. In Dordrecht hebben we de auto geparkeerd in een parkeergarage en liepen we richting La Nova. We kwamen om 12 uur aan bij La Nova hihi en we werden gelijk verwelkomd. Klaar ging ons helpen die dag, een zeer lieve en aardige vrouw. We kregen gelijk wat drinken aangeboden en ze ging mij uithoren of ik ideeën had en wat mijn budget is en wanneer ik ga trouwen. Ik liet natuurlijk gelijk mijn blogartikel zien van een tijdje terug, waarbij ik een collage had gemaakt met de bruidsjurken die ik mooi vind. Aan de hand van mijn budget en wensen ging ze kijken wat ze mij kon aanbieden en welke jurken ik kon passen.

Ik kreeg een torselet en een hoepeljurkje om zodat de bruidsjurk goed in vorm blijft zitten. Ook kreeg ik hele mooie schoentjes aan waar ik gelijk verliefd op was.

De eerste jurk die ik aanhad, vond ik echt heel erg mooi. Natuurlijk zijn de jurken niet gelijk op maat, dus daar moest ik wel even rekening mee houden, dat sommige stukken ook niet helemaal goed zitten natuurlijk. Maar jurk 1 ging zeker wel even blijven hangen 🙂 . Na jurk 1 kregen we nog 2 jurken die ik wel mooi vond, maar 1 jurk daarvan twijfelde ik best wel over het stof. En ik had ook nog een jurk die we totaal niet mooi vonden, die kon gelijk weg hahah. In totaal had ik dus vier jurken gepast. Klaar vroeg nog of ik nog een jurk wilde passen of dat ik uit deze drie wilde kiezen. Natuurlijk wilde ik nog een andere jurk passen!! Ik stond in de paskamer en ik hoorde de anderen praten over de jurken die ik tot nu toe had uitgekozen. Welke jurk zij mooi vonden en welke jurk ik zou gaan kiezen. Ze waren er eigenlijk al bijna over uit en ik riep: “Jullie hebben deze jurk nog niet gezien!! 😀 :D” haha. Ik was gelijk al verliefd. De jurk was aan…ik liep stralend naar buiten…en ik hoor van alle drie:

“OOOOOOOOOOoooo….”

En ineens..we begonnen allemaal te huilen!! Wow, wat was dat een prachtig moment zeg!! Ik heb mijn droomjurk gevonden ♥♥♥♥♥♥. Wow wat is hij mooi!! Dit wordt hem!! Echt wow :).

Mijn vriendinnetje had ook een camera bij zich, dus zij heeft ook de hele tijd foto’s gemaakt. En natuurlijk heeft ze extra veel foto’s gemaakt van de jurk en mijn schoenen. De jurk was ook binnen het budget, dus ik ben echt super blij.

En dan hier het stofje dat ik kreeg :).


Droomjurk gevonden
Een beetje moeilijk om hem goed op de foto te krijgen, ik heb nu ook geen flitser bij de hand hihi.

Ik ben echt zo ontzettend blij met mijn jurk en schoentjes!! Is het raar dat ik elke dag ontzettend vaak naar de foto’s van mijn jurk en schoentjes kijk??! hahahah

De service van La Nova is echt heel top! Ze luistert echt heel goed naar je, lekker relaxed, niet gehaast, legt dingen goed uit, echt top!! Ik ben super blij dat ik bij hun mijn droomjurk heb gevonden. Nu is het nog 3 à 4 maanden wachten totdat hij binnen is en dan kan ik hem weer passen :).

Oja..het leuke is nog :). Ik mag niet afvallen haha, maar natuurlijk mag ik ook niet aankomen. Scheelt dat ik best vaak op hetzelfde gewicht blijf :).

Oooo ik ben zoo happy!!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: