Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl

Sinds augustus 2016 is mijn blog mijn bedrijfje en ik verdien geld met mijn blog en mijn bedrijf. Naast bloggen ben ik namelijk ook Virtual Assistant voor verschillende bedrijven. Elke ondernemer heeft te maken met boekhouden, maar niet voor iedereen is dit een fijn klusje. Je kan natuurlijk een boekhouder in dienst nemen, maar boekhouders en accountants kunnen best prijzig zijn. Daarom is het enorm handig als je zelf heel eenvoudig je boekhouding kan doen. Een goede financiële administratie is echt een must! Via e-Boekhouden.nl kan je snel en eenvoudig online boekhouden en factureren. In dit artikel vertel ik meer hierover!

e-Boekhouden.nl is één van de eerste online boekhoudprogramma’s op de markt. Ze zijn gestart in het jaar 2000 en sindsdien is de vraag naar een eenvoudige oplossing voor boekhouding alleen maar gegroeid. De missie van e-Boekhouden.nl is het boekhouden makkelijk maken. E-Boekhouden.nl is daarom ook anno 2018 nog steeds het nummer 1 boekhoudprogramma in Nederland!

E-Boekhouden.nl is een zeer fijn online boekhoudprogramma en het is geschikt voor ZZP’ers, starters, verenigingen, stichtingen en accountants. Daarnaast is e-Boekhouden.nl ook erkend door de belastingdienst.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - boekhouden

Bij e-Boekhouden.nl zijn er verschillende koppelingen mogelijk, bijvoorbeeld met banken, de belastingdienst en incassobureaus. Ook kan je jouw webshop eraan koppelen, zoals met Woocommerce en ook kan je jouw CRM systeem koppelen. Je kan ook heel gemakkelijk facturen in het systeem maken en versturen naar klanten en een BTW aangifte doen.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - facturen

Elke maand schrijf ik op mijn blog wat de maandelijkse inkomsten waren van de afgelopen maand. Voor mijn blog en bedrijf moet ik ook facturen sturen naar mijn klanten. Ik maak vooral de facturen in Excel en exporteer ze dan naar PDF, maar hoe handig is het om gelijk een factuur te kunnen sturen via e-Boekhouden.nl.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - relaties aanmaken

Je kan eenvoudig relaties aanmaken, zodat je gelijk de gegevens van de klanten bij de hand hebt als je facturen wilt versturen.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - factuur versturen

Ook kan je gemakkelijk een factuur invullen. Zo is er ruimte voor de factuurnummer, de datum en beschrijving van de factuur. Ook kan je het bedrag inclusief BTW en de betalingstermijn invullen. Zo kan ik heel gemakkelijk en snel factuur opmaken en versturen naar de klant, zonder dat ik eerst dit in Excel moet opmaken en deze moet exporteren naar PDF.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - BTW aangifte

Via e-Boekhouden.nl kan je ook zelf de BTW aangifte invullen en opsturen. In het systeem heb je dan ook alle aangiftes bij de hand en dat maakt het zeer overzichtelijk.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - urenregistratie

Voor de belastingdienst is het ook enorm belangrijk dat je je uren bijhoudt. Ook daar heeft e-Boekhouden.nl rekening mee gehouden. Je kan namelijk via e-Boekhouden.nl heel eenvoudig jouw urenregistratie bijhouden. Alle overzichten kan je dan ook eenvoudig opslaan en weer gebruiken voor bijvoorbeeld de belastingdienst indien het nodig is.

Vind je het nou toch te lastig om zelf de boekhouding te doen, dan kan je ook samenwerken met een boekhouder. E-Boekhouden.nl werkt namelijk samen met een grote lijst aan boekhouders en accountants. Via deze lijst kan je in jouw omgeving een geschikte boekhouder of accountant vinden die jou kan helpen met jouw boekhouding.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl - app overzicht

Ook hebben ze een zeer handige app waar je heel gemakkelijk jouw facturen en bonnetjes kunt uploaden en je uren kunt bijhouden. Daarnaast zie je in een handig overzicht wat jouw winst en verlies is.

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl 2

E-Boekhouden.nl is een zeer handig en eenvoudig systeem. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar het toch wel eerst willen uitproberen, dan kan je hier ook een proefaccount aanmaken. Een proefaccount is namelijk 14 dagen geldig en wordt niet automatisch verlengd. Je krijgt ook verschillende mails met allerlei tips hoe je kunt starten met jouw boekhouding, super handig! Ook hebben ze een niet goed, geld terug garantie. En als je korter dan 15 maanden ben gestart of nog gaan starten, dan zijn de eerste 15 maanden gratis! Neem dus snel een kijkje op hun website!

Ken jij e-Boekhouden.nl al? En hoe doe jij jouw boekhouding? Wat vind jij het moeilijkst aan boekhouden?

Samenwerking / Gesponsord. Zie disclaimer voor meer informatie.

Via e-Boekhouden.nl kan je snel en eenvoudig online boekhouden en factureren!

Online boekhouden doe je heel snel en eenvoudig met e-Boekhouden

Een goede financiële administratie is een must! Gebruik e-Boekhouden.nl!

Zelf online boekhouden? Doe dit met e-Boekhouden.nl!

Online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: