Handelen in cryptomunten

Handelen in cryptomunten

Ik heb Bitcoin altijd al interessant gevonden. Maar ik had me er nooit echt goed in verdiept. Mijn man vindt het ook erg interessant om meer te leren over crytpomunten en het handelen hierin. We besloten om toch eens hier naar te gaan kijken. In dit artikel vertel ik meer over het handelen in crytpomunten, welke crytpomunten ik op dit moment heb en hoeveel winst (of verlies) ik nu heb. * Let op: Eigen risico! Je kan geld verliezen met het handelen in cryptomunten.

Toen ik nog fulltime werkte, hadden mijn collega’s het wel eens over Bitcoin en het minen hiervan. Ik vond het wel interessant, maar ik had mezelf er nooit echt in verdiept verder. En de laatste tijd las ik steeds meer over cryptomunten op internet, er is zelfs een gesponsorde artikel over investeren in aandelen en cryptocurrencies online gekomen op mijn blog. Via onze vriend kregen we steeds meer informatie over cryptomunten en het handelen hierin. Mijn man besloot om hiermee te gaan beginnen en gewoon te kijken wat er gaat gebeuren. Na een tijdje hem hierover te hebben gehoord, begon het bij mij ook echt te kriebelen en besloot om ook maar eens te gaan beginnen.

Handelen in cryptomunten

Ik maakte een account aan bij Bitvavo, dit is een Nederlands bedrijf waar je cryptomunten kunt kopen en kunt verkopen. Als je je aanmeldt, dan moet je even door een verificatieprocedure heen, maar daarna is het echt super gemakkelijk en overzichtelijk. Ik besloot om wel klein te gaan beginnen, ik wil hier natuurlijk wel eerst meer over leren, voordat ik echt veel geld erin ga stoppen. Ik heb in totaal 75 euro erin gedaan en verschillende munten gekocht. Hierboven zie je de munten die ik heb gekocht: Bitcoin, Holo en Cardano. Ik ben eigenlijk net begonnen en ben ook al gewisseld met andere munten. Ik heb bijvoorbeeld Ripple, Enjin en Chiliz ook gehad. Deze heb ik wel weer verkocht.

Handelen in cryptomunten - Chart

Het is natuurlijk enorm belangrijk om te weten hoe je de munten moet inkopen en wanneer je ze weer wilt verkopen. Hierboven zie je bijvoorbeeld een chart van Bitcoin. Hier zie je precies hoe de coin op het moment doet en wat het in het verleden heeft gedaan. Je ziet dat de coin naar beneden is gegaan, maar ook weer omhoog. Het mooist is natuurlijk om een coin laag (of lager) in te kopen en zo hoog mogelijk te verkopen. Of je kan ook echt gaan investeren als je denkt dat de coin bijvoorbeeld heel veel waard wordt. Dan laat je jouw geld gewoon staan en verkoop je hem voorlopig nog niet. Ik heb bijvoorbeeld Ripple ingekocht toen deze laag was en weer verkocht toen deze hoog was, daarna ging het weer naar beneden en heb ik dus winst kunnen pakken. Het is natuurlijk goed kijken wat de munten doen en wat er allemaal in het nieuws voorbij komt. Daarnaast heb je ook allerlei trucjes en handige weetjes om nog beter in te kunnen schatten wat er gaat gebeuren. Zover ben ik zelf nog niet, maar ik vind het erg leuk en interessant om hiermee bezig te zijn. Zoals je ziet, heb ik inmiddels meer dan 10 euro verdiend. Het gaat trouwens niet om het bedrag, maar om percentage. Ik moet nog veel leren en ik volg dan ook graag het Youtube Kanaal DoopieCash. Dit is een Nederlands Youtubekanaal waar ze veel kennis hebben over aandelen en over cryptomunten. Ik leer echt veel van hun!

Elke maand wil ik ook geld hierin stoppen en kijken hoeveel ik hier uit kan halen. Sowieso wil ik elke maand geld in Bitcoin stoppen en verder ook handelen in alt cryptomunten. Natuurlijk hou ik jullie ook op de hoogte hoe de situatie is elke maand.

Mocht je ook eens willen verdiepen in het handelen van Cryptomunten, kijk dan eens naar Bitvavo en ook naar DoopieCash.

Handel jij ook in cryptomunten? Heb jij winst of verlies gehaald? Of zou je graag willen beginnen met het handelen in cryptomunten? Laat het me vooral weten!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: