Biomed – Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Biomed is een merk dat ik in 2017 heb ontdekt. Ik mocht toen een aantal Biomed producten uitproberen en ik was ook zeer tevreden met de producten. Ik ontving weer een mailtje met de vraag of ik een aantal andere producten wilde uitproberen. Ik was wel enorm benieuwd hiernaar en mocht in totaal drie producten uitproberen, namelijk een Aqua Detox mask, een 5-in-1 cleanser en een Forget your age face cream. Vandaag vertel ik meer over Biomed en over de producten die ik mocht uitproberen. Daarnaast heb ik ook een kortingscode voor jullie!

Wat is Biomed?

Biomed een Duits merk en is momenteel het toonaangevende medische / natuurlijke huidverzorgingsmerk in Duitsland. Biomed wordt in heel Europa verkocht. De producten zijn klinisch en dermatologisch getest, 98,9% natuurlijk en is geschikt voor de gevoelige huid. De producten zijn veganistisch, bevatten geen parabenen, geen phenoxyethanol, geen minerale oliën, geen synthetische parfums, en worden ook niet getest op dieren. Klinkt echt goed toch?!

De verpakking van Biomed zien er goed en clean uit, de verpakkingen stralen ook echte luxe uit. Ik hou er wel van!

Biomed 5-in-1 cleanser

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Het eerste product dat ik aan jullie aan laat zien, is de Biomed 5-in-1 cleanser. Het is een zeer zachte, effectieve reiniger voor het gezicht en ogen. Het heeft een vijf-voudig effect:

 • Het verwijdert eenvoudig make-up tijdens het reinigen
 • Het is pH-gereguleerd
 • De milde, vochtinbrengende avocado-olie bevat palmitoleïnezuur voor optimale compatibiliteit, het is dus geschikt voor de gevoelige huid
 • Het is ontgiftend: Zoethoutwortelextract ontgift en voorkomt irritaties en ontstekingen
 • Het is vochtinbrengend: Aloë vera brengt vocht in de huid

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zitten heerlijke natuurlijke ingrediënten in, zoals avocado-olie, zoethoutwortelextract en aloë vera.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

De tube heeft een draaidop die gemakkelijk open en weer dicht te maken is.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

De structuur van de cleanser is echt heerlijk. Het voelt licht aan en is romig.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Je kan de cleanser op twee manieren gebruiken, droog en met water. Ik zelf gebruik het droog en doe er altijd een beetje van op mijn wasbare wattenschijfje. Daarna maak ik mijn hele gezicht schoon met de wattenschijf. Ik gebruik ook altijd waterproof mascara en ik merk dat het er echt heel goed vanaf gaat. Mijn geschikt voelt ook zeer schoon aan na gebruik. Daarnaast voelt mijn huid zacht aan en totaal niet trekkerig. Ja ik ben wel echt dol op dit product!

De Biomed 5-in-1 cleanser zit in een tube van 90ml en kost 15 Euro.

Biomed Aqua Detox mask

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Dan hebben we de Biomed Aqua Detox mask. Dit is een huidverlichtend en ontgiftend masker. Het masker heeft een vier-voudig effect.

 • Detox: Purisoft® verwijdert milieuverontreinigende stoffen uit je huid en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf
 • Het geeft een optimale hydratatie met heerlijke ingrediënten als Shea Butter, Amandelolie and Aloë vera
 • Het geeft een zeer goede verbetering van het oppervlak van je huid: rozenbottelolie activeert de regeneratie van je huid, reguleert de functie van de zweetklier en verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van je bovenste huidlaag
 • Het geeft ook celvernieuwing en -bescherming: katoenzaadolie stimuleert de celvernieuwing en heeft een antioxiderend effect

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Ook deze tube heeft een fijne draaidop erop zitten.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

De structuur is echt heerlijk. Het is stevig, maar toch ook een beetje romig. Ook de geur is echt prima!

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Ik probeer altijd 1 keer per week een masker te gebruiken. En dit masker hoef je niet zo lang in te laten werken. Ik smeer het namelijk op mijn gezicht (ik laat mijn ruimte over rondom mijn lippen en ogen) en laat het dan 5 minuten intrekken. De meeste maskers worden droog en trekken een beetje, maar dit product blijft nat en kan je gemakkelijk weer met warm water eraf wassen. Mijn huid is na gebruik echt heerlijk zacht en voelt ook schoon aan.

Het Aqua Detox masker zit in een tube van 40ml en kost ook 15 Euro.

Forget Your Age face cream

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Dan het laatste product, namelijk de Biomed Forget Your Age face cream. Dit is een antirimpel gezichtscrème.

Het heeft een zeer actieve ingrediënt Phycojuvenine:

 • De vevitalisatie van de vitaliteit van de stamcellen
 • Het geeft bescherming van de stamcellen tegen veroudering
 • Fibroblasten-verjonging, je huid ziet er jonger uit
 • En het geeft stimulans van collageensynthese

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Ook dit product bevat weer heerlijke ingrediënten, zoals Shea butter, arganolie, avocado-olie en Aloë vera.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Het zit in een prachtig potje met een draaidop.

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

De structuur van de gezichtscrème is echt heerlijk! Super zacht en je hebt maar heel weinig nodig om je hele gezicht in te smeren. De geur is ook heerlijk fris! Ik hou ervan! Gelukkig heb ik nog niet veel rimpels, maar ik merk wel na een aantal weken het product dagelijks te gebruiken, dat mijn huid wel echt steviger wordt. Dat vind ik wel echt top!

De Biomed Forget Your Age face cream zit in een pot met een inhoud van 50ml en kost 30 Euro.

Ik heb al deze drie producten in totaal 5 weken getest en hieronder heb ik twee foto’s gemaakt van een gedeelte van mijn gezicht. De eerste foto is van voordat ik de producten heb gebruikt en de tweede foto van daarna. Ik merk dat mijn huid steviger is en dat ik ook minder rood ben dan voorheen. Natuurlijk kan het nog wel een stuk beter en daarom blijf ik deze producten ook echt gebruiken, want ik merk gewoon dat het goed effect heeft. Ja, ik ben echt tevreden!

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

Biomed - Aqua Detox mask, 5-in-1 cleanser en Forget your age face cream

30% Kortingscode voor Biomedorganics.de:

BLOGSENTINELLI
* Is geldig tot en met 5 mei 2019!

Ben jij al bekend met de producten van Biomed? Wat vind jij ervan? En welk product van Biomed zou jij graag willen uitproberen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: