Mijn sieraden collectie


Diamonds are a girl's best friend

Om een outfit helemaal compleet te maken, draag ik graag sieraden. Bij sommige outfits draag ik casual sieraden en bij andere outfits weer wat chiquere sieraden. Vandaag wil ik graag met jullie mijn sieraden collectie delen, sommige sieraden hebben echt een speciaal verhaal.


Mijn sieraden collectie

Er zijn een aantal sieraden die ik eigenlijk altijd wel draag, zoals mijn vriendschapsring en mijn verlovingsring. Deze twee sieraden heb ik, logisch, van mijn verloofde gekregen. Mijn verloofde heeft ook precies dezelfde vriendschapsring, de tekst “Until eternity” staat erin gegrafeerd. Ik vond het echt zooo lief toen ik deze van hem kreeg. Vorig jaar met kerst heeft mijn verloofde mij ten huwelijk gevraagd en gaf me toen deze verlovingsring. Ooow…ik kon niet meer stoppen met shaken, lachen en huilen van geluk tegelijk! Zooo lieff! De ring bestaat uit twee delen en heeft een grote briljant en kleine briljanten. Ook deze draag ik natuurlijk elke dag!


Mijn sieraden collectie

Mijn verloofde en ik zijn ook wat jaren geleden naar Thailand geweest op vakantie. We hadden een rondreis met gidsen en op een dag hadden we een excursie naar een sieradenfabriek waar je ook sieraden kon kopen. Zeer bijzonder is het daar, want als je daar rondloopt dan krijg je daar een “geest” achter je aan. Dat betekent dat iedereen een persoon achter zich aan krijgt die jouw dan helpt met het kopen of bekijken van sieraden. Overal waar jij naar toe gaat, gaat de “geest” ook mee naar toe. Ik heb zeer mooie sieraden daar voorbij zien komen en mijn oog viel op een prachtige emerald (mijn kleur) diamant ketting met kleine diamantjes erin. We kregen zelfs een certifiaat mee van echtheid. Wow, ook deze draag ik elke dag!


Mijn sieraden collectie

Wat ook uit Thailand komt is bovenstaand armbandje met olifantjes erop, deze hebben we toen bij een stam gekocht, tevens ook het sieradendoosje wat je hierboven ziet :). Binnenkort komt trouwens nog een foto verslag van Thailand op mijn blog :D.


Mijn sieraden collectie

Ik draag graag horloges en ik heb in totaal drie verschillende horloges, namelijk een Guess horloge, een Fossil horloge en een O’Clock horloge. Ik ben echt dol op Guess en deze had ik eens gezien in een juwelierszaakje, die moest ik gewoon hebben. Ik vind hem echt super mooi en chique, ik draag deze graag bij feest outfits, als ik bijvoorbeeld een bruiloft heb 🙂 . Het Fossil horloge is iets kleiner, maar zeker erg mooi1 Deze heb ik jaren geleden gekregen van mijn verloofde. De batterij hiervan is leeg, dus moet hem weer eens gaan wegbrengen 🙂 . En de laatste is een O’Clock horloge, deze heb ik eens mogen reviewen. O’Clock horloges kan je helemaal zelf samenstellen naar jouw eigen wensen. Je kan namelijk kiezen uit verschillende bandjes en klokjes, echt super leuk. De kleur roze vind ik echt mooi, ik heb dan ook veel roze kleding en het horloge past er dan ook echt goed bij.


Mijn sieraden collectie

Deze mooie roze *Love*Hope*Hapiness* armbandje heb ik voor mijn verjaardag gekregen van een vriendinnetje van mij. Ik vind hem echt super mooi, de kleur is echt perfect. Je kan hem een aantal keer om jouw arm heenwinkelen en dan heb je een brede armband, echt mooi!


Mijn sieraden collectie

Dan heb ik ook nog een armbandset van 30 armbanden van de H&M. Deze armbanden hebben verschillende texturen en deze draag ik ook regelmatig :).


Mijn sieraden collectie

Owww en bovenstaande kettingen zijn echt te cute :). Mijn verloofde en ik droegen deze twee kettingen met onze namen erop. Ik die van hem en hij die van mij :), hoe cute!! <3


Mijn sieraden collectie

Ik ben altijd al gek geweest op sieraden. Toen ik nog een baby of klein kind was droeg ik ook erg graag sieraden, zoals deze kettingen en armbandjes met bedeltjes of mijn naam erin. Echt te cute! Deze draag ik natuurlijk niet meer, maar ik bewaar ze zeker wel wat ik vind ze echt te schattig.


Mijn sieraden collectie

Dan heb ik nog een aantal ringen die ik niet meer draag, maar nog wel bewaar. Deze heb ik van mijn verloofde en moeder gekregen. Sommige zijn kapot en moet ik nog eens laten maken 😀 .


Mijn sieraden collectie

Dan heb ik nog een ketting met een cameraatje erop. Deze heb ik eens uitgekozen uit een webshop en ik heb hem vooral in de lente en zomer gedragen tijdens de PhotoWalks :D.


Mijn sieraden collectie

Oja, deze twee oorbellen hebben we eens gebruikt voor een fotoshoot die ik had met mijn verloofde. Ik heb toen 5 uur in de make-up gezeten (haar werd zwart gemaakt, make-up op, kleding etc). En onderstaand was het resultaat :D.
Mijn sieraden collectie

Elke dag draag ik ook graag oorbellen, vooral deze grote ronde ringen draag ik graag. Ik vind ze erg mooi en ze staan me zeer goed :D. Deze heb ik eens gekocht bij de Hema.


Mijn sieraden collectie

En als laatste deze twee oordopjes. Deze kwamen uit de Jewel Candle die ik laatst eens gewonnen had.

Dit was mijn sieraden collectie. Het is op zich niet zoveel en draag ik lang niet alles, maar ik hou wel echt van mijn sieraden.

Welke sieraden draag jij het meest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: