Actie: Bij aankoop van 2 Palmolive producten bij Jumbo, 2e sauna kaartje gratis

2e sauna kaartje gratis
Bron: SpaOnline.com

Tegenwoordig hebben veel mensen het druk, druk met werk, met familie, hobby’s en sociale contacten. Soms ben je wel eens toe aan een dagje ontspannen. Heerlijk genieten van een massage of juist een relaxed dagje sauna. Iets voor jou? Ik heb namelijk een super leuke actie voor jullie in december! Bij aankoop van twee Palmolive-producten naar keuze bij Jumbo krijg je het 2e sauna kaartje helemaal gratis! Daarnaast heb ik ook nog eens een kortingscode van 50% voor de eerste 25 lezers die een boeking plaatsen!! Hoe werkt het precies? Nou dat leg ik uit in dit artikel!


SpaOnline

In decemer start deze super leuke actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive en Jumbo. Wanneer jij twee Palmolive producten naar keuze koopt bij de Jumbo, krijg je 50% korting, oftewel een tweede spa kaartje gratis!!

SpaOnline.com is de grootste boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en België, ze hebben namelijk meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts. Via SpaOnline.com kun je verschillende spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken en je kunt dan ook gelijk boeken. Het is dan natuurlijk helemaal leuk dat je een tweede kaartje gratis kan krijgen!


2e sauna kaartje gratis

Er zijn vele verschillende sauna’s waar je uit kan kiezen bij de actie. Sauna’s in verschillende delen van Nederland, zoals bijvoorbeeld de luxe Sauna Spa Zuiver te Amserdam of de Thermae 2000 te Valkenburg a.d. Geulen. Heel veel keuze. Je kan alle deelnemende sauna’s bekijken op www.spaonline.com/palmolive, de speciale actiepagina op SpaOnline.com. Hier kan je ook gelijk de bestelling plaatsen.

Maar wat moet je dan precies doen? Als eerste koop je twee Palmolive producten naar keuze bij de Jumbo, dan ga je naar de speciale actiepagina, daar kies je een sauna en datum uit en bestel je de kaarten. Vul dan de barcode in als kortingscode en voilà, je hebt 50% korting gekregen oftewel het tweede kaartje gratis! De vouchers zijn geldig tot eind april 2015!

Maar wil je nu al gaan profiteren van de 50% korting, dan heb ik ook nog een andere optie voor jullie! Ik heb namelijk ook nog een speciale en unieke kortingscode voor de eerste 25 lezers die een boeking plaatsen, je krijgt dan 50% korting of het 2e sauna kaartje gratis op SpaOnline.com!! De kortingscode die je kan gebruiken is:

Sentinelli305

Let op de code is hoofdlettergevoelig!
Deze code kan je ook weer invullen op de speciale actiepagina 🙂 op dezelfde manier als met de Palmolive code, in plaats van de barcode, vul je dan bovenstaande kortingscode in.

Heerlijk ontspannen in je eentje, of verwen eens je partner, broer of zus, of totaal iemand anders die een dagje ontspannen verdiend heeft 😀 ! Genieten maar!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: