Mijn leven in foto’s #138 – Bakken, naar zee en beginnen met moestuin

Mijn leven in foto’s #138 - naar zee

Alvast een fijn weekend iedereen! De afgelopen tijd hebben we weer leuke dingen meegemaakt, we hebben veel lekkere dingen gebakken, we zijn naar zee geweest en we zijn in onze moestuin bezig geweest. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #138 -  Link eet graag mee

Linkie eet wel eens graag met ons mee aan tafel haha.

Mijn leven in foto’s #138 -  Moestuin

Mijn leven in foto’s #138 -  Moestuin

We zijn lekker met onze moestuin bezig geweest. We hebben het een en ander al geplant en de eerste plantjes komen ook al mooi uit. Hopelijk kan ik dit weekend nog meer groentes planten. Maar dan moet wel eerst ons dakterras aangepakt worden en opnieuw ingedeeld worden haha. Want er komt namelijk nog een metertuin te staan. Ik ben benieuwd!

Mijn leven in foto’s #138 -  Bakken

Mijn leven in foto’s #138 -  Bakken

Mijn leven in foto’s #138 -  Bakken

Mijn leven in foto’s #138 -  Bakken

Mijn leven in foto’s #138 -  Bakken

Mijn leven in foto’s #138 - Bakken

Mijn leven in foto’s #138 - Bakken

Mijn leven in foto’s #138 - Bakken

Mijn leven in foto’s #138 - Bakken

Mijn leven in foto’s #138 - Bakken

De afgelopen tijd ben ik ook lekker veel aan het bakken. Zelf brood en bolletjes bakken en lekkere koeken en muffins. Heerlijk! Alleen het kneden van het deeg voor brood duurt echt lang als je dit handmatig doet. Dus ik vroeg een mixer/kneedmachine voor mijn verjaardag! En mijn lieve man heeft bovenstaande al voor mij gekocht!! Super lief!! Ik ben pas in mei jarig haha, ik ben er echt enorm blij mee!

Mijn leven in foto’s #138 - Mario Lego

Mijn leven in foto’s #138 - Monopoly

Lekker spelletjes spelen met Thomas.

Mijn leven in foto’s #138 - Linkie

Mijn leven in foto’s #138 - Linkie

Lieve Linkie was gister ook nog jarig, hij is alweer 10 jaar! Wowie!

Mijn leven in foto’s #138 - Nieuwe Converse sneakers

Yess! Eindelijk nieuwe Converse Sneakers gekocht haha was wel echt tijd!

Mijn leven in foto’s #138 - Naar zee

Mijn leven in foto’s #138 - Naar zee

Mijn leven in foto’s #138 - Naar zee

Mijn leven in foto’s #138 - Naar zee

We zijn ook heerlijk naar zee geweest, even lekker uitwaaien! Genieten!

Mijn leven in foto’s #138 - Duif

Op ons dakterras hebben we ook een vogelhuisje staan, hier komen wel eens duiven en kraaien op af.

Mijn leven in foto’s #138 - Stemmen

Ook heb ik natuurlijk gestemd!

Mijn leven in foto’s #138 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #138 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #138 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #138 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #138 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #138 - Wandelen

Heerlijk wandelen in Leerdam!

Mijn leven in foto’s #138 - Nieuw bed

Voor Thomas hebben we ook een nieuw bed gekocht, hij had namelijk nog een peuterbed, maar hier was hij alweer te groot voor hehe. Nu heeft hij een super gave hoogslaper met Mario Odyssey dekbedovertrek. Hij is echt helemaal gek op zijn nieuwe bed en wilde gisteren al vroeg naar bed haha. Hij heeft ook heerlijk geslapen vannacht!

Dit weekend gaan we lekker bezig in onze moestuin en genieten van het lange weekend!
Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: