Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2023

Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2023

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad. Elk jaar stel ik een aantal doelen op die ik graag wil bereiken. Ook dit jaar heb ik weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel vertel ik dan ook welke doelen ik heb opgesteld voor dit 2023.

Dit jaar heb ik een aantal persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2023 delen. Er komt ook nog een artikel online waarin ik laat zien hoe ik een plan heb opgesteld voor 2023 en hoe ook jij kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Professionele doelen

Elke week 2 blogartikelen online en 1 video online
Ik ga elke week 2 blogartikelen online plaatsen en daarnaast ook 1 video. Deze blogartikelen komen op dinsdag en donderdag online en een apart artikel met een video erin op vrijdag. Dit was ook een maandelijkse doel de afgelopen tijd en het beviel me echt prima. In december heb ik het rustiger aan gedaan, aangezien het gewoon een enorm drukke maand was. Maar dit jaar ga ik dan ook vooruit werken, zodat ik genoeg blogartikelen en video’s heb om in te plannen voor die komende tijd.

Freebies maken
Elke maand ga ik minimaal 2 freebies online plaatsen. Dit kunnen handige werkboeken zijn, checklists, templates en meer. De freebies hebben te maken met een gelukkig en gestructureerd leven. De eerste freebie komt aanstaande donderdag al online 🙂 .

Ebook over “Financiën op orde krijgen”
Naast mijn ebook “Gestructureerd Leven”, ben ik ook bezig met een ebook over “Financiën op orde krijgen”. Dit wordt een zeer uitgebreid ebook over financiën, sparen, spaardoelen, geld besparen en handige tips en opdrachten. Daarnaast worden er ook filmpjes gemaakt naast mijn ebook. Meer hierover kan je hier al lezen: Ebook: Financiën op orde krijgen. Dit was vorig jaar ook een doel van mij, maar het is een zeer groot project dat goed uitgewerkt moet worden en echt lang duurt voordat het af zal zijn. Ik ben al best ver, maar er moet nog wel veel gebeuren ook.

Persoonlijke doelen

10.000 euro sparen
Één van mijn spaardoelen is dit jaar 10.000 euro sparen. Wij hebben sowieso verschillende spaardoelen en ik heb daarnaast ook nog een doel om 10.000 euro te gaan sparen. Dus naast alle andere spaardoelen. Elke maand zal ik een bepaald bedrag overmaken op mijn spaarrekening om dit doel te kunnen behalen.

Afvallen
Vanaf gisteren (2 januari) zijn mijn man en ik weer begonnen met afvallen. De laatste tijd was het enorm druk en daardoor gingen we sneller ongezond eten. Dit jaar wil ik 63 kilo gaan wegen. Hoeveel ik nu weeg weet ik nog niet haha, onze weegschaal is namelijk kapot. Ik ga dus snel een nieuwe halen, zodat ik mijn voortgang bij kan houden.

Wandelen en zwemmen
We willen dit jaar ook meer gaan wandelen. Mijn man is deze week al gestart met lopen en dit weekend gaan we naar het bos om een behoorlijk stuk te gaan wandelen. We willen dan ook meer naar het bos gaan om grote stukken te gaan wandelen. Ook willen we dit jaar naar het Amsterdamse Waterleidingduinen, hier kan je enorm lang wandelen en ook zeer mooie dieren bekijken. Ook ga ik elke week op maandag zwemmen met mijn buurvrouw. We zijn in december gestart en we zijn nu 2 keer geweest.

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik heb nog wel meer doelen, maar dit zijn meer kleinere en persoonlijker doelen. Binnenkort zal ik een artikel schrijven hoe ik een plan heb gemaakt voor mijn doelen voor 2023. Daarnaast heb ik dan voor jullie ook een werkboek zodat ook jij jouw doelen kunt behalen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: