Echte Post Is Cool #5 – Wat heb ik gegeven en gekregen?

Echte Post Is Cool #5

Yeahhh, gisteren was het #EPIC day! Tijd om ons gekregen pakketje uit te pakken 🙂 . EPIC staat voor Echte Post Is Cool (#EchtePostIsCool) en het is alweer de vijfde editie van Echte Post Is Cool, ook is het de vijfde keer dat ik mee deed. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over en laat ik zien wat ik heb gegeven en heb gekregen.

Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool is een project dat is opgezet door de twee lieve en geweldige meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl. Dit is inmiddels alweer de vijfde editie en het is echt een zeer groot succes!

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). Echt een mooi bedrag, ik zat er zelf wel iets over heen hihi.

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

We kregen een melding dat de inschrijving van de vijfde editie begonnen was en dat er 100 man/vrouw mee konden doen. Als er meer dan 100 aanmeldingen waren, dan werden we ingeloot. En gelukkig kon ik dit keer ook weer mee doen, yeahh!

Nadat ik de melding kreeg dat ik dit keer ook weer erbij zat, kon ik een uitgebreid formulier invullen met meer informatie over mij, wat mijn hobby’s zijn, wat ik wel en niet leuk vind etc. Daarna kreeg iedereen een lootje waar degene voor moest shoppen. Super leuk! Ik had Nicky van Nickynails.nl als lootje. In haar beschrijving stond dat haar grote hobby nail art is en dat ze ook wel notitieboekjes en geurkaarsen spaart. Via haar twitter kwam ik er ook achter dat ze graag thee drinkt en chocolade eet. Daarnaast schreef ze ook dat ze volgend jaar gaat trouwen, oeee super leuk!

Wat heb ik mijn lootje gegeven

Echte Post Is Cool #5

Ik heb de volgende items voor Nicky in het pakketje gedaan:
– Drie kleine HEMA notitieboekjes
– HEMA chocolade adventkalendertje
– Biologische chocolade uit een bio winkeltje in Leerdam
– Pakketje met verschillende soorten thee van de Wibra
– Kruidvat wattenschijfjes
– Kruidvat vanille geurkaarsje
– Een kaart met felicitaties dat ze gaan trouwen met nog een kaartje erbij van mijn man (mochten ze nog een bruidsfotograaf nodig hebben hihi)
– Samples van Utsukusy
– Verschillende kaartjes
– Paar zakjes Rooibos thee
– Maskertjes

Echte Post Is Cool #5

Ik had nog een doosje liggen waar ook net alle spulletjes inpasten hihi.

Echte Post Is Cool #5

De buitenkant van de doos heb ik versierd met papier. En omdat ze gaan trouwen, heb ik nog een bruid en bruidegom gemaakt als versiering hihi. Ik vond het echt super leuk om te doen. Ook vond ik het enorm leuk om voor Nicky te shoppen en lekker creatief bezig te zijn.

Nicky, heel veel plezier met het pakketje en natuurlijk heel veel geluk samen!

Mijn ontvangen pakketje

Echte Post Is Cool #5

Ik kreeg mijn pakketje van lieve Els van Nobody-Else. Wij volgen elkaar al echt super lang en ik vind het dan ook geweldig dat ze mij als lootje had. Ze had ook een persoonlijke kaart bij gedaan. Echt super lief!!

Echte Post Is Cool #5

Echte Post Is Cool #5

Echte Post Is Cool #5

Els had het echt super mooi ingepakt! Het was echt een feestje om alles uit te pakken. Onze kleine Thomasje kwam om kwart voor 12 voor zijn flesje en ik dacht waarom ook gewoon niet even wachten om alles uit te pakken ‘s nachts hahaha. Heerlijk, ik heb echt genoten!

Echte Post Is Cool #5

Maar kijk eens, hoe veel ook! En Els weet ook precies wat ik mooi en leuk vind. Ik heb echt geweldige cadeaus gekregen van haar. Ook zelfs handgemaakte items, wow, echt zo gaaf!!

– Sticky notes
– Gel pennen
– Stickers
– potlood
– Kaartje
– Kaars
– Stempelsetje
– Paperclips
– Clips
– Handgemaakte beertje en bolletje
– DIY armband pakketje

GE-WEL-DIG!!! Super toffe cadeaus, ik ben er echt zeer blij mee!

Lieve Els, echt enorm bedankt voor jouw cadeaus! Ik ben hier zeer blij mee! Echt hele gave, lieve en mooie cadeaus!

Bedankt lieve meiden!

Ook deze vijfde editie van Echte Post Is Cool vond ik weer helemaal geweldig. Het is echt zo leuk om te shoppen voor iemand anders en lekker creatief bezig te zijn om de cadeautjes in te pakken. Daarnaast kan ik echt genieten van alle berichten over Echte Post Is Cool op Twitter en Instagram en op verschillende blogs. Ik wil nog vele blogs gaan lezen, dus mijn reacties komen eraan haha.

Ik wil de meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl weer ontzettend bedanken voor het project Echte Post Is Cool en ook Els voor het geweldige pakketje met de super lieve en mooie cadeaus.

Ik hoop echt dat er weer een nieuwe editie komt, dan wil ik zeker weer mee doen 🙂 !

Wil je trouwens nog meer zien wat anderen gekregen hebben of wat ze gemaakt hebben? Klik dan eens op deze links: Twitter en Instagram. Echt super leuk om te zien!

Heb jij dit keer ook meegedaan? Wat vond je ervan en ga jij de volgende editie ook meedoen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: