Gave gadgets via Radbag


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Zoals jullie weten ben ik dol op gadgets. Ik heb al vele verschillende gave gadgets in mijn bezit, zoals mijn iPhone, iPad, fotografie gadgets en meer. Nu mocht ik van Radbag.nl een aantal gave gadgets uitzoeken! Hoe tof is dat?! Vandaag laat ik jullie zien wat ik heb uitgezocht en geef ik ook een aantal cadeau ideetjes voor de feestdagen.

Natuurlijk ben ik erg geïnteresseerd in fotografie spullen! Deze lomografie gadget genaamd Lomo’Instant zag ik op de website van Radbag en die wilde ik graag reviewen. Hoe gaaf ziet deze eruit?!

Met de Lomo’Instant kan je deze coole oldskool foto’s maken in creditcard formaat. De foto’s komen direct uit jouw camera!


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

De camera komt in drie versies met alledrie een andere kleur. Ik heb zelf de Havanna gekozen want hier zitten nog een aantal opzetlenzen bij. Er zit namelijk een ingebouwde groothoek lens in en drie opzetlenzen, een fisheye, een close-up (macro) en een portret lens. Je kan de lenzen er gemakkelijk afschroeven en een nieuwe lens erop doen.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

In de camera gaan een aantal batterijen en je moet nog wel bijbehorende film erin doen. Maar dat gaat gemakkelijk 🙂 . Natuurlijk heb ik al een aantal foto’s geschoten. De camera heeft verschillende standen waarmee je kan fotograferen. Zoals bijvoorbeeld met flits of zonder en je kan ook de afstand bepalen en meer. Alles staat ook echt netjes vermeld in de bijbehorende handleiding. Super handig! Ook zitten er nog gelfilters in verschillende kleuren bij, zodat je de foto’s nog een extra cool effect kan geven. Daarnaast krijg je ook vele kaartjes waarop allerlei tips en tricks staan hoe je een bepaalde foto kan maken, echt leuk gedaan!

Kijk eens hierboven de foto’s die al gemaakt zijn met deze super gave Lomografie camera. Hihi, dat ziet er toch echt gaaf uit? 😀


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Ik ga deze camera echt zeker vaker gebruiken. Het is in het begin even wennen hoe je zo’n camera moet bedienen, aangezien ik echt digitale camera’s gewend ben. Maar ik vind het echt super tof om hiermee te fotograferen. En het is helemaal tof om direct je foto’s te bekijken!

De Lomo’Instant camera kan je kopen vanaf 99,95. De versie die ik heb kost 159,95 en heeft extra dingen, zoals de opzetlenzen.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Een andere gadget dat ik heb uitgezocht is een DIY Lip Balm pakket. Hiermee kan je jouw eigen lippenbalsem maken met natuurlijk producten. Echt leuk! Ik ben natuurlijk ook gelijk aan de slag gegaan.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Hieronder zie je alle producten die in het DIY pakketje zitten, zoals bijenwas en cacao boter. Heerlijke producten! Maar ook potjes waar je het in kan doen en cadeauzakjes, zodat je het ook cadeau aan iemand kan geven.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Ze hebben zelfs ook nog een uitleg erbij gedaan van alle producten, echt top!


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Als eerste stop je wat olijfolie, de bijenwas en cacaoboter in een pannetje en laat je het smelten.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Zodra het gesmolten is, dan kan er een kleurpoedertje met shimmer erin.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Daarna giet je het over in de potjes en laat je het ongeveer 15 minuten staan, zodat het hard kan worden.


Gave gadgets voor de feestdagen via Radbag

Bovenop de potjes kan je nog een labeltje plakken en daarna kan je het ook nog eens leuk verpakken. Hoe cute ziet dit eruit?!

Natuurlijk heb ik ze ook getest. Het is een zeer fijne lippenbalsem, subtiel van kleur en shimmer. Ik kreeg het dan ook niet goed op de foto, zo subtiel is het. Daar hou ik wel van 🙂 . De natuurlijke producten die erin zitten, zijn echt ontzettend fijn en doen hun werk zeer goed. Ik ben echt blij met deze potjes en het is ook nog eens super snel klaar en zeer leuk om in elkaar te zetten 🙂 .

Het DIY Lip Balm pakketje kost 19,95 🙂 .

Aangezien het oktober is, komen de feestdagen wel heel erg dichtbij. Veel mensen zijn al bezig om uit te zoeken wat ze graag willen hebben van Sinterklaas of de Kerstman. Bij Radbag.nl kan je echt super leuke en originele cadeaus vinden voor de feestdagen. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden neergezet.

Cadeaus voor hem
Mannen zijn natuurlijk ook gek op gadgets en stoere dingen. Denk bijvoorbeeld eens aan bovenstaande Virtual Reality headset voor smartphones. Maar je kan natuurlijk ook jouw vader een wiskeyset geven of een cool koelkastmagneet flesopener. Natuurlijk zijn er nog meer cadeaus voor hem te vinden voor de feestdagen.

Cadeaus voor haar
Natuurlijk willen we ook onze moeder gaan verwennen met de feestdagen. Een super leuk cadeau kan natuurlijk het DIY lip balm pakketje zijn 🙂 , maar een ander cadeau kan ook bovenstaand designer tasje als beschermhoesje, hoe leuk is dit? Voor meer cadeaus voor haar, neem een kijkje op de website van Radbag.

Cadeaus voor kinderen
En de kids, die zijn natuurlijk het belangrijkst met de feestdagen. Want hoe leuk is het om jouw kind het leukste cadeau ter wereld te geven. Denk bijvoorbeeld aan een coole drone met camera of een eigen snoepmachine of suikerspinmachine. Yummm! Kinderen moeten natuurlijk verwend worden tijdens de feestdagen, dus neem een kijkje op de website van Radbag voor meer cadeaus voor kinderen.

Weet jij al wat jij wilt hebben voor de feestdagen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: